Alla inlägg under januari 2008

Av Kattis - 21 januari 2008 18:21

Idag är det en sån där funderar dag. Och en trög jobbig dag också. Jag skulle villja bli nåt! Men jag vet ju inte vad. När blir jag vuxen? Näää just det. Jag blir inte det. Vet fortfarande inte vad jag vill göra...Jo, jag vill bli en rik hemma fru. Men det kommer aldrig att hända.

Skulle ta en långis med vovvarna nyss. Men då är det nåt pucko som smäller raketer. Det var Wilmas kväll det! Tack så mycket. Idag ska jag inte göra nåt vettigt. Jo jag ska köra ett varv med dammsugaren. Sen ska jag fixa nåt att käka. Sen ska jag klippa den stora svarta hunden. Det tror jag att han kommer att gilla, mys med mammsen. Ingen träning idag inte. Sen ska jag nog gå å sova. I morgon vankas det spinning. Tjohoo! 

Av Kattis - 21 januari 2008 17:52

OJ! Jag har visst fått en sån där utmaning.....av Carina...

1.Jag önkar att alla mina nära och kära inkl mig själv får vara friska och leva ett bra liv.

2.Jag önkar också att jag blev rik, jätte rik, så jag inte behövde jobba.

3.Att mina hundar blev lika gammla som jag.

4.Att Nemo får titeln SLCH.

5.Att jag och Tobbe flyttar till en nybyggd villa på landet....

6.Fred på jorden

7.En till flatte..(eftersom jag inte jobbar och är så in i vassen rik...)


Jag önskar lite till grejjor. Kan nån skicka en till utmaning?



Av Kattis - 20 januari 2008 20:19

Av Kattis - 20 januari 2008 20:11

Vi var till Jenny och Troja en stund på eftermiddagen och tränade lite lydnad. Det gick bra. Det var mest Wilma och Troja som tränade. Nemo fick bara träna lite eftersom han redan gjort sitt idag... Troja är en hejjare på lydnad. Tack vare Jenny såklart. Jag tjatar mycket på Jenny att hon ska skaffa en till hund som hon kan tävla med i framtiden. Wilma fick idag träna rutan och budföring och fotgående.

Av Kattis - 20 januari 2008 19:55

Vi var till skogs idag igen och tränade rapport. Vi var ett helt gäng. Det gick bara såååå bra idag. Jag är super nöjd med Nemos rapport insats! Han var fokuserad och duktig. Det här är bara så kul. Och idag var jag bättre förberedd. De gick bra för de andra också. Här nedan lite bilder från dagen.....

Av Kattis - 19 januari 2008 13:27

Det var härligt att sova ut i morse. Har för en stund sen kommit hem från skogen. Jag och Carina tränade lite rapport. Vi hade A,B och sen en förlängning. Heter det C då? Sträckorna var inte så långa. Men vi var överrens om att inte göra det för svårt för hundarna. Wilma och Lexi var med också. Men vi var kanske inte lika nogranna med dem som med våra "elit retrievers". Ha ha!! där var jag lite rolig! Lexi var jätte bra på rapport. Wilma var jätte duktig hon med. Hon sprang som en enda super snabb raket. Hon tog sig med lätthet fram till skogs trots sin dvärg storlek och trots kallt regningt väder. Hon gjorde sitt allra bästa ute på sträckan. Nemo var inte alls lika tveksam som sist. Men nu såg han ju mottagaren på första sträckan mellan A å B. Men även mellan A o C sprang han, lite tveksam när han kom till B och Carina inte syntes till. Men sen fortsatte han. Det tycker jag var bra av honom. Jag måste nog vara väldigt noga med att han har klart för sig vart han ska. Annars kommer han nog bli väldigt tveksam. Han måste ha super stor belöning tror jag. Alltså nu går det nog bra, men sen när det blir längre och han ska vara mer självständig då måste han verkligen ha en enorm dragning framåt. Men det kommer väl med tiden. Tonic är jätte duktig. Han sprang också som en tok. Men han har inte bara koll på mottagaren, han har koll på allt! Otroligt igentligen. På alla godisburkarna, vatten flaskan och kopplet som låg på backen.....Sen önskar jag att jag fattade bättre hur det gick till. Jag gjorde lite tokigt lite då och då... Och det blir så dumt då. Ja, jag gick min kos när jag skulle stått kvar och lite sånt. Men man kanske lär sig. Vi var duktiga iallafall som planerade. För den här sporten kräver verkligen planering! Tack för idag det var kul med lite rapport träning!

Av Kattis - 18 januari 2008 19:05

Allt har gått åt skogen idag. Det började i morse. Kom iväg på morgon rundan lite senare än vanligt för jag var vansinnigt trött och förvirrad. Så det var bara att pinna på utan bara attans för att hinna hem i tid. Hundarna lullade på de med. Wilma bar min vante en bit, hon gillar det. När jag bad att få tillbaka den stank det helskotta om den! Skit! Kastade vanten i skogen och gick med bara en vante resten av vägen. Inte så kul för mina händer är fulla av eksem så jag bara måste ha vantar. Så det svider fint nu. Kom hem, gick in, då började det stinka. Va sjutton tänkte jag. Vad kan det vara som luktar så fasansfullt! Jo, troligen människo bajs. Men det var inte jag som stank. Det var Wilma! Fanken hela hon var inrullad i brunt klet. Då var jag inte så glad. Så det var bara att stoppa henne i duschen. Som tur var har jag nåt utställnings schampo som stinker satan, mycket parfym alltså, som jag hade på. Så hon fick ett rejält bad på morgon kvisten.


Tappade aptiten så det blev ingen frukost...

På jobbet har nog allting gått åt skogen. Fy villken hemsk dag det har varit! Var ut en promenad nyss och då var det nån som smällde smällare. Blev så arg så jag gick hem! Fy vad trist!


Efter jobbet var jag och syrran på spinning. Det var fruktansvärt jobbigt i dag. Så tungt. Svettades. Är slut. Underbart att det är helg. Jag ska vila. Men träna med hundarna såklart. Det är kul med hund, förutom när de rullar sig i skit. Då vill man ha marsvin.

Av Kattis - 17 januari 2008 17:49

Vi skulle ha tränat idag men det blev inställt. Synd. Men så kan det vara. Är jätte trött så jag ska nog bara pyssla idag. Orken har tagit slut. Hundarna är för övrigt pigga idag. I går trodde jag att det var nåt fel på Nemo. Han var jätte seg. Men idag är han som vanligt, tokig!

I helgen blir det rapport träning. Det ska bli kul. I morgon ska jag träna själv. Spinning!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards