Alla inlägg under januari 2008

Av Kattis - 7 januari 2008 17:43

Ja då är det vanlig vardag igen. Det var skoj att komma tillbaka till jobbet efter att ha varit ledig i nio dagar. Det var väldigt segt att gå upp kvart i fem i morse. Men men...jag har ju trots allt haft den bästa ledigheten med den bästa vinsten med den allra bästaste vovven. Så vad gör det!


I morgon åker jag bort. Med mitt jobb. Vi ska till ÖsterMalma. Det ska bli skoj. Hundar fick följa med men jag valde att ha Wilma och Nemo hemma hos husse. Han är så snäll så han tar gärna hand om dem när jag ska åka bort. Kommer hem igen på onsdagen. Kan vara bra att göra någon utan vovvarna och på egen hand ibland. Jag gör typ inget utan hundarna. Eftersom de är det bästa jag vet. Kanske tycker de att det blir lungt och skönt när jag är borta? Tobbe är iallfall världens raraste som gärna ställer upp och tar hand om dem. 


Tänkte ta en längre runda med vovvarna nu på kvällen. Bara det inte smäller. Då blir jag nog fan tokig! Igår mitt på dagen idagsljus var det nån sate som sköt en massa raketer. Det lär väl hålla på några veckor till här där vi bor. Jag hade kastat ut godis på gräsmattan i snön när det small. Då var Wilma "under arbete" så hon hörde inte. Trots att det var inärheten. Men så fort snasket var slut hörde hon igen och blev jätte orolig. Sprang till trappen och ville gå in igen. Typiskt.....



Av Kattis - 7 januari 2008 06:37

Av Kattis - 7 januari 2008 06:27

Ja då är det som vanligt igen. Måndag. Vi har varit ut på morgon runda över en timma. Härligt att gå upp före fem. Härligt att åka till arbetet igen. Näää jag vill vara hemma!


I morse var det snorhalt ute. All snö som kom igår har töat bort. Och det är typ hur isigt somhelst. Har gått och spänt mig på hela morgon rundan så mina ben känns som spagetti nu när jag kommit hem. Ska äta frukost göra mig iordning och sen åka till jobbet.



Av Kattis - 6 januari 2008 17:23

Oj oj oj! Har suttit och tittat på tävlingar. Man blir lite galen när det går bra. Det är som en drog, man vill bara ha mer. Så nu ska jag anmäla till två tävlingar framöver och se om vi kan knåpa ihop ett LP2. Tror att det är bra om vi försöker göra det nu ganska snart. Känner jag mig själv rätt så kan jag inte göra så många saker samtidigt. Jag är lite trög.


Även lilla jag har mål för 2008. Nämligen följande:


LP2

Uppflyttade till lägre spår

Börja träna trean, men jag räknar inte med start detta året.

Av Kattis - 6 januari 2008 09:32

Imorgon vankas det arbete igen. Synd. Har haft det så bra när jag har varit ledig. Trivs bra med det.


Njuter fortfarande av våran underbara vinst igår. Igår kväll satt jag och läste vårat protokoll. Villka braiga poäng! Vi fick tio på rutan, fjärren och helheten. Många nio och en halvor var det med. Satt igår kväll och planerade för vårat fortsatta tränande. Och jag beslöt att det nog får bli någon tävling till i tvåan. Det är lockande med LP2. Dessutom kollade jag in treans moment. Åherrejisses! Det är jätte svåra moment! Det kommer att ta flera år att träna in allt! Sittande i grupp, fjärr med stå, en massa apportering, svårare ruta, ja herre jisses säger jag bara. Men kan andra så kan jag.


Skulle ha åkt till min syrra idag. Men jag hoppar över det. Ska vara hemma och njuta av min sista lediga dag tillsammans med vovvarna. Och jag behöver stor städa.

Av Kattis - 5 januari 2008 16:18

Vi vann lydnads klass 2! Gissa om jag är lyckligast i världen! Fråga mig inte hur det gick till för det vet jag inte. Det bara gick jätte bra! Är så himla glad över att han presterade så bra och att han höll hela tiden. Det kändes inte så bra när vi gick där på planen. Men vi vann! 185 poäng. Strålande. Underbart. Inga ord kan beskriva hur det känns. Han är bara så jäkla bra min hund. Och rutan! Vi fick tio på rutan. Det trodde jag vi skulle nolla. Eftersom han ibland inte vet vad han ska göra.


Våran tränings kompis Veronica och hennes duktiga flat Visa fick också ett första pris. Carina och Tonic också. Heli och Brisen också. Villken dag tjejer! Fy fanken vad vi är bra!


Jag är så lycklig! Villken revanch! Efter allt tråkigt som var förra året när jag trodde att jag skulle förlora min bäste vän. Nu är vi tillbaka! Och jag måste ju tacka världens bästa tränare.


TACK MIA!


Av Kattis - 5 januari 2008 08:48

Idag är det tävlings dag. Jag frågar mig varje tävlingsdag varför jag utsätter mig för detta! Handsvett, dålig i magen, frossa, går som i en dimma....

Men jag vet ju att går det bra så är det ju värt det! Och det är ju roligt. Skriver mer sen hur det gick. Nu ska jag på toa igen....

Av Kattis - 4 januari 2008 08:38

Fanken! Är krasslig. Jag har blivit jätte förkyld. Ont i skallen jätte snorig. Seg i kroppen. Igår kväll låg jag i soffan hela kvällen och glodde på tv:n. Hade sån fruktansvärd huvudvärk. Orkade ingenting. Trots värktablett gick värken i huvve inte över. Fy vad trist!


Har nyss varit ut en sväng med vovvarna. Det blev en kort promenad. Nemo ska ha jätte tråkigt idag har jag tänkt. Vi får se om det lilla trixet funkar. Så det blir ingen träning idag och endast rastnings promenader.


Var på spinning i går. Det gick bra. Jag orkade trots att det var jätte länge sen jag var där. Det var skoj. Idag ska jag skjutsa brorsan till tandläkaren. Han har tagit lugnande tablett och får inte köra själv. Han är jätte rädd för att gå till tandläkaren. Som en fobi kan jag tänka mig att det är. Han får som ångest bara han vet att han ska dit. Hemskt. Jag är rädd för spindlar. Jag tycker de är så fruktansvärt äckliga. Och man kan liksom inte skärpa sig.

Blir så himla äcklad av det vidriga miffona med åtta ben. Usch usch!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards