Alla inlägg under juni 2008

Av Kattis - 14 juni 2008 09:00

Klockan ringe klockan sju. Var ut med hundarna i skogen 1½ timma. Så härligt. Det började regna. Hade ingen jacka men det gick bra ändå. Så länge man rör på sig märks det knappt att det regnar. Ville inte vända heller när jag gått en bit. Wilma fick ett tok rabies anfall i skogen. Först hoppade hon på mig och använde mig som trasdocka. Sen snurrade hon runt några varv och sprang för att attackera Nemo. Han fatta noll så han tänkte att här är det bäst att springa! Kul hade de!


Har besluts ångest. Vet fortfarande inte hur jag ska klä mig. Jag är så tråkig. Vi ska ju på kalas idag och snart ska jag börja göra mig iordning. Hundarna ska få vara hos Tobbes föräldrar när vi är borta. Då slipper de vara själva åtminstonde. Ska ta lite bilder på 80 års partyt!

Av Kattis - 13 juni 2008 19:30

Det har varit en rolig dag idag. Särskilt efter att jag och Tobbe var iväg och shoppade kläder. Jag hittade massor av kläder. Hur mycket som helst. Men bananerna räckte inte till riktigt! Men det blev lite iaf. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ändå. Men nu har jag nåt att välja på åtminstonde. Helst vill jag vara hemma med Wilma och Nemo i morrn. Men självklart vill jag träffa släkten med. Mitt dåliga samvete.....att hundarna inte får göra nåt på hela dagen spökar lite. Vi åt pizza idag. Gott. Ska äta choklad också, det är ännu godare. Tänk att det är lika härligt varje gång det är fredag.


Idag fick jag en blomma. Av Tobbes stora systers son. Han är lite över tjugo. Låter ju fint att få en blomma bara sådär.......och det är det...men....saker är den att han just nu är aspackad och jag tror han snott blomman nånstans. Den var jätte fin. Han har inte bott med sina föräldrar sen flera flera år tillbaka. Han tragglar med många känslor tror jag. Just nu tror jag att han partajar lite för mycket. Inte utan att man blir orolig. Jag mötte honom i spåret här omdagen. Han frågade om han fick göra mig och hundarna sällskap på vår promenad. Självklart tyckte jag! Jag frågade hur han hade det på jobbet och vad han ville bli när han blir stor. Det gjorde nog honom glad att jag frågade tror jag. Vi samtalade en hel del på promenaden. Det var fint att jag fick en blomma.



Av Kattis - 13 juni 2008 06:08

Sov lite längre än vanligt idag. Tyvärr drabbar det hundarna som får gå kortare pomenad på morgonen. Wilma tyckte att det var bra för hon var tröttare än jag i morse. Nemo var inte trött alls han har gått omkring med sin plysch kisse i munnen sen halv fem i morse. Han e rolig han.... Idag är det fredag. Vi ska på kalas i morrn och jag har fortfarande inget att ha på mig. Jag är i en lite bättre period och känner mig inte lika ful och fet längre så kanske hittar jag nånting att ha på mig. Tobbe och jag ska åka ikväll och försöka handla kläd. Så trist att inte hitta något, alltid samma visa. Idag är det åtminstonde fredag-alltid nåt! Får se hur den här dagen blir med allting.......

Av Kattis - 12 juni 2008 20:06

Längtar till helgen. Har funderat. På tävling. Idag var jag och tittade på en tränings tävling. Då blev jag naturligtvis sugen på att vara med men jag avstod för jag har inte haft en bra vecka och därför känns det inte bra att träna med Nemo så mycket. Men jag ångrar mig.....jätte mycket. Dumma jag...men det hade kanske varit tokigt. Nog om det nu. Jo det är ju lite speciellt att tävla. Med nerver och så. Jag är alltid nervös, så fort nån tittar. Tex på träningar och sån't. Man tänker att "vad gör jag här" eller "alla är bättre än mig". Tobbe har lärt mig en jätte bra grej. Han har sagt till mig att jag ska tänka att jag, eller vi-jag och hunden, är jätte duktiga. Att jag har anmält mig till den här tävlingen o tränat en massa. Vi är med för att vi kan det här och för att vi vet att det kan gå vägen!! Vi ska ha roligt! Det sitter så mycket i huvudet det är det jag försöker säga. Man är nervös för att det kanske står nån i publiken som har tävlat i nån högre klass. Skit i det! Kör! Jag är ju helt fantastisk som har tränat så flitigt. Och jag tycker att bland det finaste man kan få ut av allt det här är ju den där underbara tävlingen eller träningen när det bara funkar! Även om det bara är ett enstaka moment. Fattar nån vad jag menar? Nu är jag så trött att jag somnar snart...känns som om jag har försökt en timma att komma på poängen... Men det är bra att tänka liiiite för sig själv att man är jäkligt bra. Och det är ok att tänka att man är duktig på det man håller på med. Jag är så dålig på att tycka att jag är bra. Sen brukar min duktiga tränings kompis säga att det är ju inga robotar-hundarna alltså. Jag är absolut absolut absolut INGEN erfaren hund människa. Har bara tävlat pyttelite....men jag är pytteliiiite bra också som har gjort det....Nu ska jag gå till soffan och glo på tv:n. Är katastrofalt borta i huvudet. Fortsätter om detta i morrn. Tjing!!! Jo en sak till. En av mina önskningar här i livet är att tävla i elit klass. Det är mitt mål. Kanske om 30 år men jag ska banne mej dit! Jag kan! Jag kan ju bara hoppas att det blir med min kära Nemo, mitt svarta lilla yrväder!


Bilden är från en hemma tävling, Nemo och jag tog ett första pris i klass 1...en sån där bra dag man alltid kommer att minnas. Mattes duktiga hund, han är bäst i hela världen!

Av Kattis - 11 juni 2008 21:13

Jag kom inte hem föränn sent idag. Jag och mina brorsor Leffe och Steffe + bästaste Jenny var iväg till Saluhallen. Vi fixade lite med en present till vår farmor. Det var roligt tycker jag. Men jag gillar att umgås med mina syskon för jag tycker så jädrans mycket om dom. Men det gör väl alla! Tycker om sina syskon alltså.....Vi har så roligt. Sen var vi till Rusta Jula Jysk.......ööööh det var nog allt. Sen kom jag hem jäkligt sent. Tobbe har tagit hand om hundarna idag. Längtade efter dem å det grövsta! Lite töntig jag.... Men jag är lite sån.


Jag vill kanske bli nåt! Kanske utbilda mig till nåt. Men jag har ingen aning om vad. Är rädd för att plugga tror jag....det är inte alls min grej. Tänk om jag inte klarar av det? Om det bara blir skit av det om jag råkar komma på att jag ska göra det? Har ju knappt gått i skolan, vem vill anställa mig? Får allt tänka lite. Det är nog felet att jag tänker för mycket. Tänker negativt. Tänker att jag är oduglig. Grrrrrr frustrerande.........Varför tänker man så om sig själv igentligen? Men jag kan inte komma på att jag är bra på något.


Jag tog ju körkort trots att jag inte kunde tro i min vildaste fantasi att jag skulle klara det. Tänk om jag klarar en ytterligare utmaning? Nåt svårare? Får lite ångest av att tänka på det. Man lever i sin "trygga" lilla värld. Vem är jag där, i den världen?

Av Kattis - 10 juni 2008 17:06

Har nyss kommit hem från stan. Tog ett varv förbi frissan. Klippte av mig en del hår. Har en frisyr, ny frisyr.Klippte av några cm på längden och sen blev det avkapning framtill-har numer lugg! Känns väldigt ovant. Men det blev ju nåt nytt ändå. Sen träffade jag min bästaste vän på fiket. Vi satt läääänge och pratade. Om vad? Allt från jobb till dyra guld ringar. Trevligt var det! Tack Jenny! Jag behövde nån att prata med. Det har inte varit någon bra dag idag. Det var gott med fika också.... Köpte lite smink idag. Letade kläder överallt...men jag hittar ingenting absolut ingenting. Eller nja det finns ju mycket fint. Men jag känner mig fortfarande blek och fet så det är inget roligt då. När jag hoppade in i bilen för att åka hem brakade det loss ett riktigt oväder. Jisses vad det regnade och åskade. Läskigt tycker jag.. Nu ska jag ta hand om Nemo, han har fått nån slags ögoninflammation. Sörjig i ögat stackarn. Måste fixa med det. Hare!

Av Kattis - 10 juni 2008 06:31

Jo det är verkligen sant. Är lite stel i kroppen efter gårdagen jogging tur. Tur att jag hade druckit mycket vatten under dagen annars hade jag troligen fått sendrag i vaden eller så nu i natt. Det får jag ibland. Det är fruktansvärt och gör så ont att man inte vet vart man ska ta vägen. Man vaknar till lite på natten och sträcker på sig. Då fastnar vad muskeln under knävecket. Äckligt va? Ja det är det. det var länge sen nu, jag har skärpt mig och är noga med vätskan. Wilma hängde glatt med i morse. Jag knatade på och höll inte på att vänta på henne hela tiden. Ja, hon är ju lite långsam och i morse hittade hon nåt dött att rulla sig i. Men det var bra för min stela kropp att traska på rask i morse, känns bättre i kroppen. Undrar när nästa runda ska bli? Nu ska vi sticka till jobbet! Hejs svejs!

Av Kattis - 9 juni 2008 21:24

Nemo blir väldigt påverkad av värmen. Det är därför han varit så slö och trött. Eftersom jag alltid tror det värsta. Nu är han sig själv igen. Sitt vanliga jag. Matte är lättad!! Nemo är mitt guld hjärta! Idag kröp han upp i soffan och ville bara sova brevid mig en stund. Bli kliad på magen och gnaga på tassarna. Han är min skugga den hunden. Han följer mig överallt. Ligger ständigt vid mina fötter. Det är jag glad för. Jag kan inte vara utan honom heller..... Nu är vi trötta efter dagens motion och kudden väntar....

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards