Alla inlägg under mars 2008

Av Kattis - 12 mars 2008 17:55

Av Kattis - 12 mars 2008 17:51

Såklart tar Wilma hand om det! Hon är inte bara hund, Rottis och gullig hon är som en hel skogsmaskin också :)

Av Kattis - 11 mars 2008 17:16

Idag ska vi ha en tråk dag. Inte göra nåt. Jag har ont i magen och har ingen ork till nåt. Blir bara motion i dag....som vanligt. I morrn ska jag nog ta ett varv i spåret igen. Har lite svårt att inte göra något överhuvudtaget så jag får väl feja lite hemma. Kollade på Vetenskapens värld igår. Det handlade om hundar, intressant. Blev lite trött i ögat så jag tänkte att bäst att blundar en stund. Sen vaknade jag av att programmet va slut. Missade slutet...tror jag. Längtar till helgen, det gör man jämt. Då ska vi åka till skogs å träna. Idag kom jag på att Wilma blir 8 år, i höst alltså inte idag. Jisses! Hon är faktiskt ingen ungdom längre. Hon kommer alltid att vara mattes lilla äckelpotta!

Nu är det dags för mat och en Ipren. 



Av Kattis - 10 mars 2008 19:48

Jag har ont i mina ben idag. Det är efter springar rundan igår. Och det lär väl bli värre i morrn, men va tusan lite får man väl stå ut med. Blev lite sen hem idag. Tog en promenix med Wilma och Nemo. På vägen tyckte jag att vi skulle göra lite skojiga saker. Så jag bad Wilma balansera på ett räcke vid en parkerings plats. Men hon var så ivrig att hon bara hoppade fram och tillbaka och tyckte själv att hon var helt outstanding! Och det var hon ju...på sitt lilla vis. För att Nemo skulle få lite balans övningar med så traskade vi förbi pizzerian. Där finns det bra staket att gå på, om man är lite större. Men det hade regnat idag så det var jätte halt...och hejåhåå....så låg Nemo i busken på andra sidan....med benen åt alla håll. Blev lite orolig att han skulle ha gjort sig illa. Men han ruskade av sig och fortsatte att försöka ta sig upp. Och han lyckades faktiskt balansera flera meter i jätte hög hastighet!

Han har varit helt exemplarisk idag för övrigt. Inget gnissel vid möten och han har inte intresserat sig för de där gula i gräset. Kommer som en raket när jag ropar och han har inte retat Wilma en enda gång idag. Villket Wilma har tyckt varit tråkigt så hon har släpat runt på sin igelkott mjukis idag och försökt få honom att sno den så hon kan få ett "rottisanfall" på honom. Det blir inte roligare än man gör det....



Av Kattis - 9 mars 2008 20:13

Nu har Troja åkt hem. Jenny kom förbi och hämtade henne. Så nu är allt som vanligt igen. Hon har haft fullt upp med att vara polis här hemma. Nästan så jag blev lite sur på henne. Bla fick inte Nemo gå in i vardags rummet vid vissa tillfällen. Undrade vad han höll på med när han stannade i dörrhålet, där hon ligger, och bara stirrade in i väggen...Wilma skulle tydligen också hållas i schack! Hon tar ibland omvägar förbi Troja.  Men säger man till henne att sluta så gör hon det. Men hon kan vara lite bitchig ibland. Men vi tycker mycket om Tröjan här hemma. Det är skojigt när hon bor hos oss. Men hon snörvlar som en hel traktor och fiser som en stor elefant. Synd att hon inte kan följa med på våra längre promenader. Nu ska vi slappa. Har gjort nog idag.... Nemo är helt slut. Wilma gör det hon tycker mest om. Ligger på husses mage och tittar på sport.

Av Kattis - 9 mars 2008 17:02

Min egen träning har legat på hyllan sen före jul. Men nu fick jag ett ryck! Om jag ska hålla på med rapporten så känns det för min del bra om vi tränar oss själva lite. Kom på att jag kanske skulle ta ett varv i spåret. Så jag satte på mig tränings kläderna och mina bästaste springa fort skor! Tog med mig min svarta hund och gick till spåret. Tänkte att jag kommer aldrig att orka! Men ta mej tusan! Det gick. Utan några som helst problem. Blev inte ens svettig. Så nu har Nemo och jag sprungit 2,5 km. Det känns skita bra. Ska försöka springa nåt mer i veckan också. Om ett tag tror jag att vi kan ta två varv, det gjorde vi innan jul. Synd att hundar inte kan gå på spinning! (obs! skämta ba!) Det får man jätte snabbt bra kondis av. Måste parvla mig iväg till Friskis å Svettis nån dag. Men tiden räcker inte till. Tänk om man bara behövde sova typ fyra timmar per natt? Jag måste sova minst åtta tror jag, annars är jag super trött. Då skulle man kunna fylla dagarna lite till med bra saker. Men men så är det...Nu ska jag gosa med min lille Nemo. Han blev tvär slut av springar rundan.....

Av Kattis - 9 mars 2008 13:05

Idag på förmiddagen träffades vi ett gäng i skogen. Det var Carina, Anna, Elin och jag. Vi tränade rapport och uppletande. Och idag är jag bara sååå nöjd! Förra gången vi tränade rapport tyckte jag att det var lite förmycket tveksamheter hos Nemo. Så idag ville jag göra det tydligare för honom. Så då struntade vi i att binda upp honom nån längre tid utan skickade direkt istället. Så att han skulle vara jätte laddad. Och det funkade jätte bra. Inga konstigheter bara full rulle. Så bra! Gertrud var också himmlans duktig. Hon sprang som en tok, särskilt till husse. Nemo och Gertrud sprang på samma sträcka. Buzy och Tonic är en aning mer rutinerade i skogen. Det var så häftigt att se dem jobba i skogen. Och de fick gå flera stationer, både B C & D. Det blev ganska långt men de fixade det jätte bra. Tänk när jag och Nemo kommit så långt! Läääängtar. Det blev en jätte lyckad träningsdag idag och jag tycker Nemo var som sagt kanon duktig! Uppletandet gick också jätte bra. Jag måste bara lära mig det där med blåsten....vinden menar jag. Det blir lite onödigt fel ibland och det känns taskigt mot hunden!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards