Alla inlägg under mars 2008

Av Kattis - 2 mars 2008 19:13

På förmiddagen var vi ut och spårade. Det var jag Carina Anna och Lisa. Det var länge sedan vi spårade och verkligen på tiden om man så säger. Gjorde ett apellspår till Nemo på en äng. Men det känns som om vi är väldigt orutinerade. Det blev vimsigt i början och han gick med näsan mest i luften och vindade på så vis in åtminstonde den första pinnen. Sista vinkeln och sträckan gick däremot skita bra. Då spårade han fint. Jag gick ut Tonics spår. Och gick efter dem i spåret. Han är mer rutinerad och det är häftigt att se en sån hund. Han klarade sitt spår jätte bra. Vi gjorde även lite uppletande. Wilma fick hämta grejjor. Det var lite svårt för jag brukar lägga ut sakerna medans hon ser på så hon var lite förvirrad. När jag skickade henne att leta vände hon och sprang fram till lilla Victoria och ville hellre äta upp hennes äpple. Sen gick det bättre. Det var lite eländig terräng i skogen men hon klarade det fint. Alla var nöjda när vi åkte hem.


Just det....Carina la ut ett litet motivations spår till Nemo med godis och leksak. Hon gick bakom mig och talade om hur jag skulle göra. Det var jätte bra. Så vi kanske kan tävla spår i april.....

Det var jätte kul att spåra och TACK Carina för hjälpen! Du är bra på det här med hund träning du! Hare....

Av Kattis - 2 mars 2008 08:58

Tobbe jag Sussi och Ronny var på teater/musikal igår. Guuud vad det var roligt! Det var bla med Robert Gustafsson, Tommy Körberg, Susanne Reuter, Charlotte Strandberg mm. Vi skrattade hejdlöst åt Robert Gustafsson. Han är underbar. Tommy Körberg sjunger så att man får rysningar. Det var en jätte bra föreställning. Synd bara att man får så satans ont i arslet av stolarna på Cirkus. Trodde jag skulle avlida pga stasning i baken.

Vi åkte ju in några timmar innan för att hinna käka. Åt jätte god mat på en restaurang. Vi hade mycket trevligt. Synd att man inte gör sånt här oftare! Dessutom vill jag åka och shoppa i Stockholm. Finns så balla butiker...


Tobbes pappa var hundvakt åt Wilma och Nemo. De fick även sova där inatt eftersom vi kom hem så sent. När Tobbe kom hem med dem i morse såg de ut att ha ätit lite för mycket...Han har nog varit väldigt generös. Wilma ville inte gå ut i skogen i morse, antar att hon helt enkelt var mätt.

Av Kattis - 1 mars 2008 13:47

Var tvungen att sticka iväg till affären och fixa färg till håret. Fanken vad jag är grå i skallen. I pannan! Det ser inte klokt ut. Köpte en färg med mycket brunt i. Så hade jag bara i det en stund. Så nu syns inte det gråa. Och inte blev det så mörkt i huvve heller. Då ser jag så blek ut, om det blir för färgat. Måste boka tid hos frissan. Det här fick mig att känna mig som en tant. Fattar varför man får ålders kriser nu! Jag vet, det är inte hela världen men det är inget kul ändå. Min morsa är 57 år. Hon har inte ett grått hårstrå. Det borde hon ha. Orättvist....



Av Kattis - 1 mars 2008 11:35

Vi har varit ett helt gäng idag som tränat rapport. Hämtade upp Carina och Tonic. Det är så kul att de kan åka med oss nu när jag har körkort. Har ju åkt med Carina typ jätte många gånger i några år... De får åka med oss hur mycket de vill. Hursom helst så gick det mycket bra idag. Vi gjorde tillåmed en förlängning idag. Nemo tvekade lite på det gamla stationen men fortsatte när jag ropade till. Han är ngt tveksam men jag tror att vi måste träna ett tag med att han får lite hörsel retning från mottagaren. Han är jätte snabb och det funkar bra hos mottagaren. När jag skulle skicka från B till A hade jag tappat lite snask på backen så när jag kommenderade iväg honom så for han iväg men sen tvärnitade han efter ca tre meter och åt upp det. Han kom tillbaka till mig och sen blev det lite förvirrat. Men det var mitt fel. Man måste ju veta vad man ska göra annars är det inte så lätt. Varken för honom eller mig. Men över lag är jag jätte nöjd. Guldgosse!

Kul att göra annat än lydnad och det är så mysigt att vara i skogen.


Det gick jätte bra för Carina och Tonic. Han var exemplarisk. Ingen tvekan och full rulle. Han skötte sig jätte bra vid stationerna och var helt cool. Tonic har också en väldigt hög fart i skogen. Lisas schäfrar var även de duktiga. Efteråt drack vi lite kaffe och snackade. Sen var vi tvungna att sticka hem eftersom jag ska bort i kväll. Ska ju på teater. Så jag har typ sju tusen saker att hinna med nu. Så det fanns ingen tid att kolla på  de andras jyckar i skogen.


Hämtade ju Tobbe inatt med. Fy vad det var träligt. Han var på pickalurven kan man säga. Snackade på som bara den. Sen fick jag även skjutsa hem hans kompis som bor åt andra hållet, på andra sidan Uppsala. Han var än mer rund under fötterna och satt å snackade med Wilma hela vägen. Det var visst ganska djupa samtal. Kom hem jätte sent och var inte så glad på min sambo när vi kom hem.... När jag åkte i morse väckte jag honom och frågade hur han mådde. Han svarade med en lite...krasslig röst att jo, det var ganska bra med honom. Då sa jag att han faktiskt fick ta å städa medans jag var borta. Och det gjorde han faktiskt.



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards