Alla inlägg under april 2008

Av Kattis - 19 april 2008 21:50

.....................så nu har jag anmält till en ny tävling. Behöver träna en hel del bara. Måste få till en del moment bättre.

Skulle sovit en stund när jag kom hem, men det bara gick inte! Är på nåt sätt uppe i varv. Men snart ska vi sussa! När vi gick på promenad tidigare rullade Wilma sig i nåt äckligt hon luktar pyton! Wilma och jag ska tävla agility nästa helg! Det ska bli jätte kul.

Av Kattis - 19 april 2008 19:01

Här är lite bilder från dagen. Bilderna är tagna av Chewies matte Maria! Tack Maria för bilderna!

Av Kattis - 19 april 2008 15:50

I morse åkte vi och tävlade ändå. Appellspår. Det gick jätte bra. Han grejjade spåret galant. Budföringen och platsen gick också jätte bra! När det var dags för lydnad var han ganska trött. Men det gick, inte så bra poäng på vissa moment. Men det gick ju ändå! Hur lycklig jag är finns det inga ord för kan jag säga. Fy fan villken bra hund han är den där Nemo. Mattes bästaste pojke! Han har ätit massvis med köttbullar kan jag säga, han fick nästan hela paketet. Det är så skönt att ha det avklarat. Äntligen kan vi spåra i skogen. Och vet ni va! Jag ska anmäla till en lägre spår redan i dag....hihihi....... Det här behövdes efter tre andra pris i tvåan på raken. Fatta va ballt! Vi håller på med bruks....coolt.... det är så fantastiskt roligt.

Grattis till övriga tävlande också. Det gick bra för Anna och Buzy, de blev godkända, det saknades några futtiga poäng till upplyttning! Så nära men fantastiskt bra ändå! Maria och Chewie blev också upplyttade. Skiiit kul! Carina är en riktig solstråle! Hon har hjälpt mig en hel massa och det är guldvärt! Hon fick många kramar av mig idag!

Man blir trött av sånt här. Nemo är slut, han snarkar vid mina fossingar. Wilma har också varit med oss på brukstävling hela dagen -Var ska en bruks hund vara om inte på bruks tävling? säger hon själv....sen är inte huvudsaken att man är med...utan hur många köttbullar man kan norpa åt sig...

Nu ska vi käka lite sen ska vi ta en härlig promenad. Jag är så glaaaaaad!!!!!

Av Kattis - 18 april 2008 17:10

Vi har haft mycket på jobbet den här veckan. Fy vad jag är trött! Jag orkar inte ens tänka! Är helt trög i hela huvve. Vad ska det bli av mig? Dessvärre fick jag psyk-bryt på jobbet idag. Inte pga jobbet. Men vi höll på att plocka lite bland gamla grejjer och plötsligt ser jag att det kryper en GRÖN SPINDEL på min arm. Jag skrek rakt ut, tydligen ganska högt, så mina två jobbar kompisar Marit och Sandra blev livrädda och trodde jag höll på att dö eller nåt. Hamnade i ett panik stadie som jag ibland gör när det händer sånt här. Lubbade runt slet av mig kläderna och bara grät. Sjukt va? Ja men så är det och jag kan inte rå för det. Det är så äckligt och det går bara inte att kontrollera. Jag är livrädd för spindlar! Det värsta är att nu är jag rädd hela tiden ett tag framöver, ser spindlar överallt. Hjärnan spelar mig en massa spratt. Borde söka för det här kanske??


Tänk den där gången när Nemo var valp. Jag hade nästan precis hämtat hem honom tror jag. Nåväl han var liten iaf. Ser att han pysslar med nåt på golvet... Jag tror jag blev lite misstänksam av nån anledning så jag ropade lite på honom. Han blir jätte glad och springer i full rulle mot mig. Till min stora fasa ser jag att en sån där långbent spindel kladdat fast på hans nos. Blev livrädd och sprang runt och skrek....han tyckte det var skit kul och sprang såklart efter. Villken cirkus det blev!


Måste städa bilen idag och fixa iordning tills i morrn. Ska "tränaspår" i Alunda i morrn.... kul, det går säääkert jätte bra. Tur att det bara är en "träning"! Ha det gött och hejs svejs!!!

Av Kattis - 17 april 2008 17:33

Är fruktansvärt snask sugen idag. Särskilt sugen är jag på choklad. Mmmmmmm...........Kanske inte kan låta bli. Har bestämt att inte träna nåt alls med Nemo just nu. Wilma har vår känslor hon får tok rabies bara man tittar på henne. Tokan! Och var är min sambo? Han skulle kommit hem för länge sen. Det är bra att det är torsdag. Då är det snart fredag. Gick upp 4:30 i morse. Varför då kan man ju undra. Tog den vanliga morron svängen i rask takt. Sen stack jag iväg till jobbet tidigt. Hade en del att hinna med idag. Nu ska vi hitta på nåt att göra, för om jag inte gör nåt så blir jag så väldans trött och då orkar jag ingenting. 


Av Kattis - 16 april 2008 20:45

Spårade idag. Carina gick ut ett appellspår till oss. Jenny var med också. Under tiden spåret låg åkte vi till henne och fikade lite. Jätte trevligt. Men det var lite läskiga små vägar, smala och krokiga. Är lite skrajsen av mig. Sen åkte vi tillbaka och jag och Nemo började spåra. Han spårade det allra bästaste han kunde! Mer eller mindre perfekt! Men jag tror att det hängde på vinden. Det blåste inte så mycket. Villket kanon jobb han gjorde killen! Så kul, han är sansad och har lagom tempo, ja...jag tycker han går lite sakta men det var visst bra sa de som kan..., han tog vinklarna bra. Gjorde missen att avbryta när han fick linan mellan bakbenen (jädrans lina ska alltid trassla) det blev lite tokigt, det ska jag inte bry mig om fick jag tips om, för det blev lite tokigt när jag skulle få honom på spåret igen. Mitt fel som vanligt! Tack för hjälpen flickor!!!! Måste lära mig att ta det lungt och inte få panik för allting som händer och sker. Mina nerver är katastrofala....Ett annat bra tips från jag fick idag är att inte ta det på så stort allvar och inte krångla till saker i onödan!


När vi kom hem var jag ut och busade med Wilma och Nemo. De fick tokspel och Wilma fick ett allvarligt rabies anfall och jagade Nemo runt hela tomten....runt runt runt... päls tussarna yrde kan man säga. Nemo tycker det e skita kul, lite päls förlust vad gör det? Nu har vi städat och gjort fint hemma. Väntar på sambon, stackarn har jobbat typ 15 timmar nu...


Av Kattis - 15 april 2008 19:25

Tog med mig hundarna och tog en riktigt lång promenad runt Storvreta. Gick i rask takt hela vägen så vi kom runt på 1½ timma. Bra jobbat Kattis! Kanske har man bränt lite kalorier, helgens snask.... Men det var härligt väder och för en gång skull blåste det knappt. Brukar ångra att jag inte satt på mössan, men idag hade det blivit svettigt. Wilma gick sakta den första 15 minutrarna, då ville hon bara gå hem. Hon halkade långt efter så vi fick stanna och vänta på henne. Men sen glömmer hon bort att hon inte vill gå och spatserar i rask takt framåt. Nemo hittade vattenfyllda diken som han bara var tvungen att springa i. Sen när vi kom till kalhygget fanns det flera djupa vatten hål som gick att bada i. Vid ett tillfälle bottnade han inte och var tvungen att simma. Harig som jag är ropade jag upp honom att gå på torra land som oss andra. Tänk om det e för kallt och han blir sjuk stackarn. Vi träffade många hundar på vägen. Nemo höll klaffen hela tiden, jätte duktig pojke!


När vi kom fram till får hagarna var det en massa människor där med sina bordercollies. De vallade får. Visste inte om det var läge och stanna och glo. Har aldrig sett det på riktigt. Men jag gick längre ner på vägen så att de skulle tro att jag gick förbi sen stannade jag bakom ett träd och glodde....Guud! vad häftigt det var. Helt otroligt. Undrar om de såg mig? De måste trott jag va konstig i såna fall. Nemo och Wilma satte sig ner och tittade de med.


Har lagt till en ny länk också.....

Av Kattis - 15 april 2008 06:15

I går var jag så trött att jag helt glömde bort att skriva. Städade gick ut med hundarna och sist men inte minst somnade framför tv:n, villken dag! Det var ju så trist ute igår med. Kallt som bara den och regn och det haglade stora bollar från skyn när jag åkte hem.

Nu har vi varit ut och promenerat rask en timme. Jag fick upp enbra fart så det gick undan och vi gick längre än vi har gjort de senaste veckorna. Har varit lite trött på morgnarna.... Hoppas att det blir en fin dag idag. Har tränat lite läggande med Nemo nu på morgon kvisten. Har ändrat mitt uttal på ligg så nu lägger han sig fort och kan det vara så enkelt tro? Man behöver ju inte alltid låta sådär töntigt käck. Nu kanske han rent ut sagt hör vad jag säger...?! Oj oj oj...nu är det brådis till jobbet!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards