Alla inlägg under maj 2008

Av Kattis - 20 maj 2008 21:51

Jag ska faktiskt skriva dagbok om våra spårningar! Är inte det en bra ide? Det är ju jätte bra att komma ihåg vad vi har gjort osv. Känner jag mig själv rätt så skriver jag de första fem gångerna sen glömmer jag bort det.....men det är åtminstonde värt ett försök. Snart måste jag sussa är jätte trött...

Av Kattis - 20 maj 2008 21:23

Mitt knepiga spår! Han fixade det jätte bra. han började bra, kom av sig lite där jag gått över motions spåret. Fick styra honom lite, eller rättare sagt stoppa honom, då vände han tog upp spåret igen och fortsatte rakt på där spåret var. Han spårade inte särskilt intensivt utan lungt och sansat, bra men kanske ändå inte????? Det verkar som om han är mycket mycket mer intensiv när nån annan gått spåret. Hittade första pinnen. Klickade pinnen, ska nog göra så eftersom han tuggar och helst vill göra små flis av den...Han snurrade lite vid vinkeln men det fixade han. Lång raksträcka....trodde han var fel och tänkte att fanken också.....men han ska få spåra på tänkte jag.... Men killen kan! Och det häftigaste av allt var att han spårade klockrent över grusvägen! Klockrent över det vattenfyllda diket. Och sen hittade han slutet! Är jätte glad att han är så duktig! Men jag tror att han måste få lite roligare spår. Han ska nog ha mycket variation både för självkänslan och för att det ska vara fortsatt skoj! Det var typ jätte många som var ute och sprang i spåret idag. Bla ett helt fotbollslag. Är säker på att det var därför han kom lite fel där... Spåret var iallafall varierat! Ska klura lite på hur nästa spår ska se ut........... Sen är jag osäker på hur jag ska läsa honom alla gånger. Men det är mer övning som behövs. Kul var det!!! Mattes guldgosse!


Åååååå Carina ringde! De gick inte som det tänkt sig, det var sååå synd! Det var krånkel med spåret. Men de fixar det nästa gång!!

Av Kattis - 20 maj 2008 19:57

Har lagt ett spår till Nemo nu. Wilma får vara kvar hemma  å ligga på soffan och knapra på sitt ben. Det var minst sagt dyngsurt i skogen efter regn skuren. Jag la ett spår med en vinkel och som var ganska långt. Stegade inte, slarviga jag, men jag gissar att det är ca 500-600 meter. Så det blev liksom två långa sträckor en pinne lite efter halva första sträckan och sen en slut pinne. Men jag har lagt spåret över motions spåret och det kan ju bli lite knepigt för honom. Sen går spåret över en grusväg längre fram, säkert ska man inte alls göra så, men man måste ju variera lite. Spåret går över ett dike också....Det kommer att bli svårt för mattes guldgosse! Men jag är inte så smart alla gånger...men det blir som det blir och jag måste ju prova, eller hur? Det kan väl inte vara fel? Ska ta med biff och mjukmat som belöning. Det kommer han tycka mycket om. Bästaste pipisen ska få följa med också!!!


Nu är det plötsigt jätte fint väder , hoppas det håller i sig ett tag! Om ca 30 minuter är det dags att traska ut till skogs, då har spåret legat lite över en timma.....Hur ska det gå???

Av Kattis - 20 maj 2008 17:44

.........tänkte jag. Men det började ösa ner regn när jag åkte hem. Så jag hoppar det idag. Kanske senare....har inte bestämt mig ännu. Har städat lite inne. Vill göra nåt med hundarna med jag känner mig så där frussen idag. Burr..... Börjar bli så jäkla nervös inför nästa helg när vi ska tävla. Såg deltagar listan på klubbens hemsida och insåg att jag och Nemo ska vara med! Det vore så underbart om vi fixade lägre och blev uppflyttade! Så skoj det skulle vara. Och hur går det för Carina och Tonic just nu? De är ju å tävlar. Nää nu ska vi hitta på nå't!

Av Kattis - 20 maj 2008 05:56

Av någon konstig anledning vaknade jag kvart i fem i morse. Är troligen inte så trött som jag tror. Har varit ut en timma som vanligt med hundarna nu på morgonen. Wilma äckelpotta hittade bajs att smaska på. Hon pressade sig under ett staket till ett dagis och. I kanten av staket under en buske.... Trots att hon är så liten så fastnade hon nästan under staketet. När jag sa åt henne att sluta äta bajs och komma tillbaka ut på vägen igen förstod hon ingenting! Hon förstår inget ibland för att slippa saker. Tex slippa sluta äta bajs. 


Nu på morgonen ska jag åka förbi nån slags däck verkstad och hämta nåt däck. Ska bli spännande att åka ny bil idag....


Vi håller alla tummar & tassar för Carina och Tonic som ska tävla högre spår idag! Vi hoppas såklart på uppflyttning!!! HEJJA HEJJA HEJJA!!!!!!!!

Av Kattis - 19 maj 2008 20:44

Av Kattis - 19 maj 2008 20:43

Av Kattis - 19 maj 2008 20:11

Äntligen kan jag köra nya bilen! Efter jobbet åkte Tobbe och jag till Bro och hämtade buren. Åååå vad den är fin. Wilma gillade den jätte mycket. Nemo tyckte också att den var skojsig. Och den var mycket större än vad jag trodde att den skule vara, det var ju bra. Men jag struntade i mellanvägg. Jag kan göra en själv om jag behöver, men som det är nu känns det onödigt. Idag har jag inte tränat nåt med Nemo. Han behöver vila lilla huvudet. Men vi har promenerat, alltid nåt! När vi gick nu på kvällen var det nåt som hade gått på grusvägen. Nemo och Wilma spårade så dreglet flög. Men jag vet inte vad det var för nåt som gått där. Skit konstigt faktiskt. De dreglar aldrig??? Har ju lite björn nojja. Men det kanske inte vimmlar av björnar i Storvreta direkt. Såg på resultat listorna på klubbens hemsida att hon som gick mitt spår vann..... Det var ju skoj. En av domarna berättade att hon blivit förföljd av en ung björn när hon tävlade i Mora. Men hon hade inte märkt nå't, det fick hon veta efteråt. Guuud va läskigt!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards