Alla inlägg under maj 2008

Av Kattis - 2 maj 2008 14:49

............hos marsvinen fick de bli idag. Nemo iakttar varje rörelse de tar. Han är väldigt intresserad. Wilma har tagit hand om deras rester från igår. En bit gurka en bit morot och en halv skål pellets. Smarrigt! Marsvinen tyckte att det var skoj att få bytt. Nu busar de runt och kuttrar. Skit söta! Tänkte jag skulle ge dem en pinne att gnaga på. Vad ska de ha för träslag? För visst vill väl marsvin gnaga precis som kaniner? De har ju också gnagtänder. Synd att vädret inte är så bra, annars hade de fått vara ute en stund. Kanske är det bättre i morrn? Hade jag inte haft två hundar som varit väldigt......intresserade .....av dem så hade de fått gått lösa inne.


Snart ska jag åka till brorsans place. Hans djur ska också tas om hand. Och jag gillar hönorna så mycket. De är charmiga på sitt sätt. Ska nog få till lite foton på djuren med....

Av Kattis - 1 maj 2008 21:09

Har varit till klubben på torsdags träning. Ingen större folkmängd där idag inte. Många kanske festade igår vad vet jag....


Vi provade en budföring med skott. Men jag klantade mig. Carina var skytt och Maria mottagare. Jag gick ifrån Maria samtidigt som Carina gick ut och ställde sig. Nemo var därför mer fokuserad på vad skytten skulle göra. Jäkligt klantigt av mig, så sen sprang han ju till Carina såklart. Men det redde ut sig. Sträckan är ju så lång med. Han brydde sig inte om skotten på sträckorna. Duktig kille!


Sen gjorde vi en platsliggning med skott. Den gick väldigt bra. Men skotten tog slut så det blev bara två eller tre skott. Men det spelar ingen roll alls. Är jätte nöjd med det som sköts och att det sköts. Gjorde tre skick till rutan som gick utmärkt. Lite hopp träning med.Ja...det var det. Wilma och jag körde några varv på agility banan. Det blev höger handling träning bla. Nu är det dags för kvälls mat för hundarnas del! Gonatt!!!

Av Kattis - 1 maj 2008 11:50

Idiot grannarna sköt av fyrverkerier utav bara hesike igår kväll! Men det var över efter en stund. Wilma låg under sängen livrädd. Det smäller dånar och tjuter så fruktansvärt högt! Det verkade som om det var precis utanför fönstret trots att så inte var fallet. Jävla idioter!


Hundarna och jag har varit på långpromenad. Det tog ca tre timmar. Det är så härligt i skogen när det börjar bli grönt och lagom varmt. Wilma fick upp ett spår efter något och for iväg. Hon brukar aldrig vara borta någon längre tid men nu tog det några minuter o jag fick ropa efter henne. Men sen kom hon farandes genom buskarna. Tror att hon hittade nåt ätbart inne i skogen för hon slickade sig om munnen en lång stund och jag tyckte mig se en brun nyans runt lilla nosen.... På vägen hem blev tom Nemo seg och lunkade det allra långsammaste han kunde. Wilma orkade nog längre eftersom hon försett sig med ditt och datt som skogen kunnat erbjuda.


Nu ska vi pyssla med marsvinen en stund. Inget kul att ha djur i bur. Men Nemo skulle nog gärna villja vara i bur......med marsvinen....

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards