Alla inlägg den 2 augusti 2008

Av Kattis - 2 augusti 2008 23:27

Ja då var det kväller igen då. Vi har spenderat ett par timmar hos familjen Berglund i Örsan. God mat och film tittande. Vi såg på en film som hette "Tristan & Isolde". En romantisk, spännande och sorglig film. Men det var väldigt bra. Nemo och Troja fick vara hemma. Wilma åkte med oss. Nu har vi varit på kvälls promenad i regnet. Och nu är det sömn som är aktuellt. Troja sitter och sover........men det funkar tydligen det me! Syrran och jag tog bilen och åkte en sväng. Vi hittade en vandringsled längs med vägen. Den bara måste vi prova, såg jätte fint ut. Nästa helg ska vi ev åka till Stefan och gå en runda. Det har sagolika skogar där. Men han vet inget än. Jag hoppas att han och Jenny vill hänga med.

Nu ska hundarna få en sen middag sen ska vi sova. Natti natti!

Av Kattis - 2 augusti 2008 15:07

Jag hittade på datorn proven jag satt och pluggade när jag tog körkort för 1½ år sedan. Ha ha ha haaa!!! Sjukt knepiga frågor. På kul provade jag att göra ett prov. Jag fick underkänt. Hade två fel förmycket!!!

Av Kattis - 2 augusti 2008 14:21

Nu på eftermiddagen packade jag in hundarna i bilen och åkte till skogen för att prova lite uppletande. Gjorde en ca 40 meter djup korridor som var ca 5 meter bred. Nja den skulle vara lite smalare från början....men det blir inte alltid som jag har tänkt mig när jag går i skogen. det var ingen vind bara en massa regn. Nemo fick börja. Han fick synretning.  Men jag la ut två saker. Första skicket gick jätte bra. Rakt ut! Han tog det föremålet som låg närmast. Andra skicket blev sisådär. Jag borde ha gått ut och lyft på föremålet. Men jag tänkte att "det här går ju galant"...... Han sprang utanför rutan och grejjade lite. Han letade lite hursomhelst (tyvärr är det ju mitt slarv som har gjort att det blivit så...) till slut hittade han saken. Men jag är nöjd ändå. Alltid en början. Sen fick Troja prova. Satte henne och la ut en grej ganska nära. Men Trojas föremåls intresse sviktar minst sagt lite. Hon sprang ut men sen hittade hon en massa äpplen.... Men jag är envis ibland. Så jag fick göra om samma sak två gånger till. Sen jädrans hittade hon saker i skogen! Så kul. När hon väl kom på vad det var frågan om så gick det jätte bra. Hon tyckte också att det var fånigt att ha väst i skogen......... Wilma gör allt precis som hon brukar-helt fantastiskt bra! Hon är otroligt duktig på att använda sin nos. Lite foton från skogen. Nemo fastande inte på bild. Jag var tvungen att koncentrera mig när han letade, är inte lika petig med tanterna! Det blev en liten bild på honom efteråt när det var dags att torka bort allt regn innan man hoppade in i bilen. Det var jätte roligt. Nu känns det som om jag har en plan för uppletandet. Det ska gå! Man lär sig av mistagen. Nästa gång ska jag vara mer noga och göra synretning åt Nemo. Han ska inte behöva fundera på vad han ska göra. Jag är så otroligt impad av Troja! Nu är alla jätte trötta.....särskilt Tröjsan...

Av Kattis - 2 augusti 2008 09:13

Vi har varit ute lite över en timme. Har luffsat runt på promenad i skogen. Troja har fått träffa på många hundar. Det är lite kul tycker hon. Sen tror jag att jag mötte brorsans förra hund i skogen. Det var lite kul. Vi han inte prata för jag var tvungen att hålla stenkoll på Troja. Hon är så lydig och duktig. Men ibland är hon som en betong klump. Hon kan få syn på något tex en kotte. Då ska hon bara fram till varje pris. Sen sätter jag hundarna ner vid möte. Ja det går ju bra. Men rätt var det är skuttar hon iväg. Undrar vad som rör sig i huvudet på henne? Förmodligen för mycket och ett å annat troll!


Idag ska jag träna lite uppletande. Ska göra korridorer. Troja ska också få vara med. En bra aktivering för henne. Om det går bra och Troja tycker det är roligt ska jag nog visa Jenny hur man gör.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards