Alla inlägg den 20 augusti 2008

Av Kattis - 20 augusti 2008 19:31

Vi har kommit hem från en härlig promenad i skogen. Så härligt. Nemo och Wilma busade en hel del idag. Nemo badade i sitt favvo plurr, ett stort hål mitt i skogen där han nästan inte bottnade. Han såg ut som ett rangel när han kom upp därifrån. Busen ;) Wilma höll sig på behörigt avstånd och skuttade runt och skällde på honom. Tyvärr fick Wilma en pinne i ögat under promenaden. Hon gnydde till och stod stel som en staty. Trodde ormen varit framme, men som tur var så verkade det inte så. När jag tittade i hennes ansikte och klappade om henne så jag att hon kisade med sitt högra öga. Troligvis en kvist eller pinne eller så.......kan ju bli så när man har nära till backen och går med nosen i marken hela tiden. Wilma kände sig mycket skadad och var tvungen att stå kvar länge utan att ens kunna röra sig......nästan helt blind.....men tyvärr bjöd matte inte på karameller trots att hon mådde så oerhört dåligt. Skadan gick över fort och snart var allt som vanligt igen.... Det började regna när vi gått en lång stund men som tur var så slutade det ganska fort igen. Wilma jagade en ekorre. Den for omkring i träden. Hon är som besatt i de små söta liven.

Tobbe har åkt på innebandy. Kul för honom. Han behöver umgås med sina vänner. Jag är helst ensam. Vad är det som händer? I morgon är det torsdag. Hoppas det blir en rolig dag. Nu ska jag hälla i mig lite AloeVera. Det gör susen för både kropp och själ tydligen. Tja!

Av Kattis - 20 augusti 2008 16:37

Nu har jag fått ett slutsvar av veterinären. Han är helt frisk i sin mun =) En sån lättnad fortfarande. Nu kan vi tänka på annat än sjukdomar får jag hoppas! Har jobbat som vanligt idag. Skulle åkt till Tierp och tränat idag men jag hoppar över det, ingen motivation alls idag. Men jag är pigg. Vi tar en långrunda istället i lungn och ro. Dessutom är det träning för Mia i morrn, vi spar på krutet tills dess....Har fått bra tips om tatuerare idag. Ska undersöka saken närmare. Nu ska vi göra nå't. Hejs svejs!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards