Alla inlägg den 25 augusti 2008

Av Kattis - 25 augusti 2008 20:52

Nu har vi kommit hem från Tierp. Det är så roligt att träna där. Och det gick jätte bra också, kanske för att det just är så roligt där? Wilma fick träna lite först. Apportering rutan och lite annat skojs. Hon skällde mest men vad gjorde det...... Nemo och jag övade lite inkallande med ställande, gick hyffsat. Fick till det bra tycker jag själv. Sen övade vi på stegförflyttningar, vilket jag tycker är svårt. Övade också på starter, det går bättre och bättre och idag gick det ruskigt bra!!! Jag har varit oerhört slarvig. La märke till att allt sker ur en ganska dålig position. Så det ska jag jobba mer på och vara mer noga med. Jag är jätte nöjd med dagens träning. Sen gjorde vi en platsliggning. Jag satte Nemo och gick tillbaka flera gånger. En gång råkade jag missa att han lade sig ner....matte e lite vimmsig. Men jag redde ut det hela. Carina var inte nöjd med delar av sin träning vad jag förstod. Men så är det ju innan tävling, då skiter sig ju det mesta tycker man. Men jag är övertygad om att det kommer att gå bra för dem, de är ju så duktiga. Jag och Maria stod grupp när hon tränade framåtsändande. Det är ju ett sånt coolt moment. Vilket jobb hon har lagt ner! Ge inte upp!


Nu ska vi slappa ett tag. I morrn blir en ganska tjorvig dag tror jag. Men som sagt, man kan inte göra mer än sitt bästa. Men det känns aldrig som om det är bra nog! Stånk.........

Av Kattis - 25 augusti 2008 16:38

I kväll åker vi till TBK och tränar lite. Är lite trött i mössan då jag tänkt mycket idag. Men det går över, hundträning är den rätta medicinen tror jag....åtminstonde idag. Borde städa också, men det får bannemej vänta. Något har hänt med datorn, en massa reklam pluppar upp, väldigt störande! Wilma åt ju en massa rutten korv härom dagen. Jag trodde att nu är det kört. Men hennes mage har inte tyckt till någonting om det hon slaffsade i sig. Nu har hon återfått sin normala kroppsbyggnad. Lilla tuffsan är ju jämt så hungrig! Korven hade jag glömt i bilen. Den låg längst ner i min träningslåda. Den såg så äcklig ut så inga ord kan beskriva det hela. Som en grå brun massa. Ja, inte såg det ut som korv bitar iallafall. Wilmas luktsinne måste vara väldigt bra eftersom det tydligen luktade smaskens.... själv höll jag på att kräkas bara av att se eländet.... Nåväl....


Ha det bra sålänge!

Av Kattis - 25 augusti 2008 06:06

..........att skriva om. Förutom att det är måndag och vi snart ska åka till jobbet. Det kommer att bli en tuff vecka då jag blir utan min kollega eftersom hon har åkt till Turkiet. Men jag får hjälp på annat håll hoppas jag. När jag och hundarna knatade ut i morse slog det mig att det var jätte kallt. Måste plocka fram vantar och mössa snart. Hoppas det blir lite kallare så att alla spindlar försvinner. Den här årstiden är hemsk. Det är så vidrigt med alla långabeningar som sitter och bara är äckliga överallt. Mår dåligt av dem!


Igår planerade jag och Tobbe lite mer. Vi planerar vår framtid. Och det är inte lätt. Men det är roligt, om det blir som man har tänkt sig dvs. Men det blir det nog tillslut. Nu ska jag göra mig klar för avfärd till jobbet!

Tack och lov för AloeVera, vad skulle jag göra utan det? Inte komma upp på morgonen iallafall! Tjohoo!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards