Alla inlägg den 15 augusti 2008

Av Kattis - 15 augusti 2008 22:31

Slutade tidigt idag. Närmare bestämt halvdag. Åkte till Jenny. Vi åkte ut till Järlåsa. Där mötte vi Camilla, Johan och deras hund Dixie. eftersom vi skulle gå en promenad och sen hade jag lovat att visa hur man lär jyckarna att spåra. Vi provade ju med Diezel förra helgen, det gick bra. Men vet ni vad som hände!!!! Så j-a vidrigt!!! Nu har jag en till fobi..... Vi gick längs motions spåret. Ja, så skulle då Kattis gå ut två korta små spår. Hittade ett jätte bra ställe med vad jag tyckte bra underlag. Mmmmm jag började gå och plötsligt känner jag att jag står på något konstigt....det slår upp mot mitt ben och det hörs ett knepigt ljud. Jag STÅR PÅ EN ORM! Rent ut sagt FY FAN! Det var bland det värsta jag varit med om. Jag skrek, hoppade typ två meter och sen började jag skaka i hela kroppen, som ett asplöv. Började fundera på hur mycket biten jag blivit . Den där känslan av något runt benet och det läskiga lätet ekade i huvudet. Aaahhh så äckligt. Men sen insåg jag att ingen bitit mig. Och att det förmodligen inte var någon Kungsboa, Glasögonorm eller Puffadder (eller vad de heter) som var där i skogen. Jag blev så rädd! Fick lägga spåren på ett annat ställe. Tvingade mig själv att gå ut och göra om spåren. Såg gift ormar överallt. Hjärnspöken!


Sen gick vi en runda där i spåret. Efteråt fick de spåra. Diezel var jätte duktig. Han kändes mycket modigare denna gång. Dixie var klockren, precis som Wilma. Lite konfunderad, men alltså villken hund det är! Jätte roligt. Nästa gång ska jag göra ett längre spår med vinkel och då ska hon nog få låna Nemos sele. Diezel.....får låna hans sele när han vuxit på sig lite grann.


Sen åkte vi hem till Jennys föräldrar och grillade. Det groggades friskt men det var ganska skönt att åka därifrån nykter och städad. Jag kommer förmodligen må bra i morgon, bättre än vissa andra! Natti! 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards