Alla inlägg den 3 augusti 2008

Av Kattis - 3 augusti 2008 21:36

Idag åkte vi till klubben och tränade. Anna, Carina och Maria var där också. Men det gick sådär kan man säga. Jag är lite ur gängorna kan man säga, så jag borde ha förstånd att låta bli att träna då ju.... Jag är så jäkla dum!!!!Dels är det måndag i morrn och dags att börja jobba....känns sisådär. Sen har jag fruktansvärt ont i magen och på andra ställen så där som man har ibland när man är tjej. Pust stånk och blä! Sen är ju Nemo känslig. Jag borde ha struntat i träningen när jag inte är på humör riktigt. Men vissa saker gick bra så det var inte helt bortkastat ändå. Nu ska Nemo få vila tills på onsdag kväll. Då ska vi träna igen. Då kommer jag förmodligen må mycket mycket bättre... Upp klockan fem...känns inget vidare alls......... Wilma kommer inte att gå upp då. Natti!


Av Kattis - 3 augusti 2008 16:20

Nu har vi varit och lämnat Troja. Hon blev glad att återse sin matte och husse. Hon hade nog hoppats på att Diezel blivit kvarglömd någonstans, men icke.... Det var fullt ös medvetslös på den lilla killen. Nemo fick busa en stund med honom. Stefan och Jenny har haft det jätte bra på  semestern och partajat en hel del. Jag fick en fin t-shirt och en plysch råtta som tack för att jag tagit hand om Troja. Tack! Det var jätte fint!!!!


Ikväll ska vi åka till klubben och träna. Jag känner mig seg och trött idag. Men vi ska fortsätta träna på fjärren. Ska betala in till några fler tävlingar i dag. I morgon är det måndag. Då är det bara att gå till jobbet igen. Fy jag vill verkligen inte. Har haft det mer än bra på semestern. Och jag hade gärna varit ledig några veckor till. Stånk.............. Men det är som det är med det. Wilma ska få vara hemma ikväll. Hon blir så frussen om det regnar, men just nu är det ju uppehåll. Tobbe ligger i soffan och pluggar för sitt E-körkort, han ska skriva om några dagar.

Av Kattis - 3 augusti 2008 10:08

Tjolahopp! Idag törs man påstå att det spöregnar ute. Vi sov lite längre än vanligt idag. Nemo och Troja passade på att börja dagen med en brottnings match nedanför sängen.... Nu har vi varit ut på skogs promenad. Det var roligt tyckte alla utom Wilma. Hon hatar när det regnar. Men hon hade så'n tur att hon hittade en gamal benknota med kött på under en sten. Hon tänkte svälja den hel men jag förhindrade att den slank ner! Äckel hund. Troja tyckte att det var jätte spännande då vi gick en väg vi inte gått tillsammans med henne. Skönt för henne att det äntligen är svalt ute, hon är ju så värme känslig och har det jobbigt när det är varmt. Hon tyckte dessutom att karamellerna jag hade i fickan var super smaskiga. Hennes blickar gick inte av för hackor....


När vi kom tillbaka hem var vi ganska dyngsura. Wilma frös och ville in. Hon snurrade ivrigt på trappen. Torkade alla tolv tassarna och tre magarna från vatten och smuts. Nu sitter Troja i givakt och väntar på mat. Hon är nästintill snäppet värre än Wilma! eftersom det är skit väder idag funderar jag på att åka till stan en stund. Shoppa är ju aldrig fel en sån här dag!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards