Alla inlägg den 16 augusti 2008

Av Kattis - 16 augusti 2008 18:44

.....på vår hemma klubb idag. Skulle ha åkt ut till klockan nio tänkte jag....men Kattis sov till klockan tio. Synd, jag ville ju titta på treorna. Våran tränings kompisar tävlade idag. Maria och Chewie vann tvåan. Vilka tjejer! Så duktiga. Anna och Elin tävlade ettan. Lite strul gjorde att det blev andra pris för dem. Men de var jätte duktiga båda två. Det allra tråkigaste var att Annas hund fick annat för sig på platsliggningen. Hade de fått poäng där hade det blivit överlägsen seger för dem i ettan. De fick jätte bra poäng. Men det är bara på't igen. Man vet aldrig vad som händer just den där tävlingsdagen. Nu fick de ju ett fint kvitto på vad de kan! Stinas schäfer gick tyvärr upp pga en annan hund som sprang upp. Så synd, annars hade det blivit ett LP för dem. Ni är så otroligt duktiga ska ni veta!


Nu är jag i Jumkil (snor datorn ett tag) hos Stefan och Jenny. Vi har varit ut och tränat med hundarna. Uppletande med Nemo, Wilma, Troja och Dixie. Vi gjorde en korridor på en äng med en massa högt gräs...för att göra det annurlunda. Nemo och Wilma gick sisådär. Tyvärr slarvade jag och skickade för många skick. Dumma jag! Dixie har aldrig gjort detta förr. Men det funkade bra för henne. Hon är en riktig arbets maskin. De bara måste tävla med henne. Troja älskar uppletande. Hon är bäst av allihopa. hade gått ut ett spår till Diezel pojken. Det gick bra. En hög med köttbullar en boll och gotte godis i slutet. Han blev störd av rödmyror bara tyvärr så han kom av sig lite. Nu är jag hungrig. Stefan lagar mat. Han är en riktig mästerkock min brorsa!!!


Tyvärr har det gått mindre bra för Tobbe på folkracen. Han är i Årsunda i helgen och kör. Bilen har pajjat...ovanligt. Tycker han ska hitta en ballare hobby. Rallycross. Men det är lite för dyrt och sån't. Nää nu ska jag vara lite social.

STORT GRATTIS TILL ALLA DUKTIGA TÄVLINGS EKIPAGE IDAG!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards