Alla inlägg under september 2008

Av Kattis - 22 september 2008 21:56

........men Nemo är orolig. Gnäller och är ledsen. Han har nog ont i sin lilla tass stackarn. Wilma och jag har varit ut och promenerat med Ida och Molly. Trevligt att komma ut. Men alltid lika trist utan mitt svarta yrväder, vad är promenaderna utan honom? I morgon bitti ska jag försöka byta bandage. Det verkas knivigt att få det att sitta kvar på tassen....får se om jag lyckas. Ska sticka till apoteket och inhandla bla en sko så att han kan ut och gå utan att det blir en massa smuts i dynan. Som tur är så fick jag låna lite bandage saker av Ida sålänge, hon är djursjukvårdare. Sen är det bara att försöka ha humöret på topp så kommer det att ordna sig. Ha det bra allihopa och GoNatt!!

Av Kattis - 22 september 2008 18:06

När jag kom hem idag (jobbade kortdag) så var Nemo jätte halt! såg till min förskräckelse att han hade en skärsår på höger baks ena trampdyna. Ja det var bara att ringa runt till veterinärer. Fick tag på Hellström's. Och vi fick komma på en gång. Han fick lugnande och jag låg och kollade hans andning hela tiden. Är så rädd att han ska sluta andas. Samma sak varenda gång, han har ju varit sövd ett antal gånger. Histiocytom, skadad klokapsel, nybildningen i munnen..... Jag är lika livrädd varje gång. Sköterskorna rakade tassen och gjorde rent. Sen kom Niclas, veterinären, och petade bort smuts och tittade noga. Fyra stygn och en konvalecent hund! Om ca 12 dagar ska stygnen tas bort. Faaaaan! Rent ut sagt. Träningar, sök kursen! Jävla skit. Men jag tänker gå sök kursen ändå. Ska prata med dem och höra vad jag ska göra. Kanske får jag vara med utan hund eller kanske får Wilma vara med som "stand in" den första gången? Nu har Nemo bandage och är loj och jätte trött. Han har fått en fleece filt att sussa på. Mattes hjärta.....


Vill passa på att tacka er som kastar glasflaskor på gångvägarna!

Av Kattis - 21 september 2008 20:14

Nu har jag anmält oss till två stycken tävlingar, lydnads klassII. Hoppas att vi kan lyckas skrapa ihop det där Lp:t. Det skulle vara så roligt ju...... senare i oktober ska vi tävla... Tjohoo!!!!!! Lääääängtar! Klass III momenten måsta vi träna mer på, vissa saker sitter inte alls. Därför ska vi försöka oss på ett LP, hade inte tänkt det från början men det dröjer innan vi kan tävla annars. Jag vill vara säker på att vi kan innan jag går ut och tävlar. Och tvåan ska minsann gå. Vi har ju ett första pris på 185p. Sen har vi ju tre tävlingar efter det i tvåan där vi fick andra pris runt 152-153 poäng. Mindre roligt. Men det var nog så att han ledsnade tror jag. Om hans matte kunde ta och skärpa sig och inte bli så nervös skulle det nog gå bättre.... Men jag vet att vi kan! I morrn ska jag försöka hinna ut till TBK och träna. Carina ska dit och jag tänkte glo lite på henne faktiskt..... Go natt!!



Av Kattis - 21 september 2008 10:11

I morse när vi var ut på den dagliga morgon rundan i skogen var jag tvungen att stanna ett tag och bara titta mig omkring. Så fint det är ute nu! lite dimma och dagg i gräset. Man ser varenda spindelnät i skogen. Och då påminns man ju om hur mycket spindlar det finns där i skogen. Men å andra sidan gör de nytta, trots att jag är rädd för dem och tycker illa om deras äckliga look. Tränade lite fjärr med Nemo. Han var duktig. Han funderade noga på vad han skulle göra. Ibland gör han ju bara allt i ren iver. Därför är det så bra att träna såna här saker på promenaderna. Då har han gjort av med en del energi och han tar sig mer samman. provade att backa något steg men då kom han efter så jag måste vara noga med att det verkligen sitter med skifterna. Annars blir det bara pannkaka. nu funderar jag på att terrorisera min vän Jenny. Ska höra om hon vill träna med oss idag. Förhoppningsvis kanske vi kan spåra lite. Eller något annat kul. Kanske kommer jag ihåg att ta med kameran.....

Av Kattis - 20 september 2008 21:10

Nu sätter tydligen helvetet igång igen. Fyrverkerierna. Har nyss blivit hemskjutsad av Tobbe från kvällsrundan. Ida och jag gick i en timme. Och vi hade nästan kommit tillbaka hem igen. När det small till! Då var det såklart kört.... stackars Wilma blev jätte rädd. Som tur var hade hon koppel på sig, för ovanlighetens skull. Ja men det är ju faktiskt sent mitten på september så det är ju nästan BARA TRE MÅNADER kvar till nyår!!!!! Fy vad trist. Så jag ringde till Tobbe så han fick hämta oss. Hade inte hjärta att gå med henne hem i mörkret vettskrämd. Nu kommer hon inte vilja följa med på våra kvälls rundor någe mera..... Satans påfund det där med fyrverkerier. 



Av Kattis - 20 september 2008 19:46

Det var länge sedan jag tog kort på hundarna så jag lägger in lite äldre bilder.... Wilma, mattes lilla ros....

Av Kattis - 20 september 2008 19:29

Nu har vi kommit hem från brorsan. Gott fika och alltid lika trevligt. Tror att han gillade sin present. Wilma och Nemo var med också såklart. Wilma tiggde sitt allra bästa. Hon tycker väldigt mycket om min syster. Klättrar upp i hennes knä och vill gosa. Wilma är liksom inte så tulig av sig i vanliga fall. Nemo och Diezel busade i vanlig ordning. Sen blev Nemo trötter och la sig för att sussa. Diezel ville dock absolut inte han skulle vila och gjorde allt för att fånga hans uppmärksamhet. Det funkade faktiskt.... Snart ska jag möta Ida för en kvällstur. Hoppas på att kunna ta en lite längre runda idag. Nog för att vi gått hyffsat långt, men det går alltid att gå längre. Bra för späcket.... Tobbe tvättar för fullt och torktumlaren går i ett. Han är så duktig min Tobbe! Resten av kvällen (efter promenaden) ska jag glo på tv. Men det var inte så mycket där tyvärr, men alltid finns det något att se. På en kanal var det filmen "Lilja 4-ever" i kväll. Jag såg den för länge sen och det är det värsta jag sett. Är fortfarande illa berörd. Den är fruktansvärd är allt jag kan säga. Ja den är inte dålig alltså men otäck. Kommer aldrig att titta på den filmen igen.


Nu ska vi leta efter reflexer. Fattar inte att jag alltid har bort reflexerna. Är så fruktansvärt snurrig, stånk....

Av Kattis - 20 september 2008 14:28

Här kommer en liten fin bild på Nemo! Mitt hjärta!!!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards