Alla inlägg under september 2008

Av Kattis - 15 september 2008 20:08

I morse när klockan ringde vaknade jag som man gör av det fruktansvärda oljudet av den vidriga klockan. Flög upp och hjärtat dunkade nästan ur kroppen på mig. Sen minns jag att jag tänkte -Jahaa! det var bara klockan, då kan jag fortsätta sova..... sen stängde jag av klockan och somnade om!!!!! Livsfarligt! Som tur var så vaknade jag fem minuter senare. Så ingen större skada än att morgonen blev några minuter kortare. Men vi hade ju kunnat somnat om och sovit till typ sju eller så. Vill inte ens tänka tanken. När jag kom hem från jobbet var Tobbe inte hemma. Han var och fixade en överraskning. Hmmmm.......vad kunde det vara då? Men eftersom jag kan vara ganska tjatig och ganska jobbig så lyckades jag röja överraskningen. Han har köpt en torktumlare! Jisses, fatta vad lyxigt! Han är fantastisk. Ja vi är lite bohemiska av oss. Diskmaskin har vi inte heller haft så länge. Nu ska det bli andra bullar av! Slipper man ha massa tvätt hängades på den alltid lika fula tvätt ställningen, dessutom tar den bara en massa plats. Har städat och fixat lite hemma nu på kvällen. Vi har varit ute och promenerat raskt i en timma. Hade bra fart idag, blev svettig! Träffade två ungar med en hund. När jag gick förbi höll de i flexikopplet och lät hund skrället springa fram hur den ville i det långa snöret. Den nosade Nemo i baken, men Nemo tittade bara på sin matte. Ibland är han så duktig Nemo, han visste att han skulle låta bli att bry sig. Wilma tog värsta omvägen, hon tycker det är jobbigt. Jag tycker det är så jädrans obehagligt! Tänk om det händer något, då kan det ju bli jag som råkar illa ut. Tänker på min bror just nu. Han har ju startat eget med min andra bror. Så just nu sitter han nog i sin snygga lastbil och har kört sin allra första dag som egen! Ahh det är så roligt! Kör så det ryker grabbar! Kanske får man hänga med någon gång? För inte är det väl hundförbud i nya lastbilen? Wilma och Nemo har aldrig åkt lastbil. Och det var jätte länge sedan jag gjorde det, det är ju häftigt.....

Av Kattis - 14 september 2008 21:43

Tränade med Jenny och Camilla i morse. Hade inte tid men det fick jag ta mig tid till det helt enkelt. Vi tränade uppletande. Jenny var krasslig och inte på sitt bästaste humör. Hon skulle ha hållt sig i soffan och kurerat sig. Sen åkte jag hem. Gjorde mig iordning och fixade frillan =) Sen bar det av till Fullerö. Köpte present till syrran. Efter det åkte vi till kalaset. Syrran bjöd på mat och en massa fika. Mina andra syskon var där hela högen =) Alltid trevligt. Pontus har blivit en stor liten pojke. Super gullig! Nu på kvällen tog jag med mig Nemo till Ida. Vi var å tittade på hennes lägenhet. Den var bara hur flådig som helst......i en sån fin lägenhet vill jag boooooo!!!! Men nu bor vi i ett bönehus, inget fel med det....för att inte tala om närheten till garaget =) Nåväl. Hemma hos Ida satt jag mest och snattrade medans hon packade upp kartonger. Vi ska försöka promenixa lite tillsammans på kvällarna. När vi har tid och ork. Det är så bra med sällskap när det är mörkt och kallt ute. förhoppningsvis blir det en sväng till krogen med framöver, det behöver jag torrboll som jag är!! Nu ska jag umgås med Tobbe en stund. Natti natti!

Av Kattis - 14 september 2008 09:48

Ja idag blir det lite stressigt..... Är som vanligt dålig på att planera. Ska hinna åka å träna med Jenny en stund. Sen åka till syrran som fyller år....innan dess måste jag ju hem och byta om bla bla bla..... det blir nog bra.....tillslut. Har nyss kommit hem från morgon rundan, den råkade bli lång.  En timma och 45 minuter. Bra jobbat Kattis! Nu är det dax för frukost och sen måste jag åka. Tror det börjar funka med fjärren. Tränade en del på promenaden. Fick till flera skita bra fjärrisar! Har börjat lägga in leta flera skiften än två. Ibland tre osv. Annars blir det ju för uppenbart vad som ska hända då blir det trist för honom att göra lika hela tiden. Det gick jätte bra. Han kunde tillåmed stå-sitt utan att röra sina baktassar. Ja alla som vet, vet hur svårt detta moment är om man inte har en hund som rör sig på detta sätt från början........Nemo gör det inte. Sen är han ju så livlig att det blir ännu svårare för honom. Men vi ska nog grejja det! Ha en fortsatt bra söndag! Det ska jag ha..........

Av Kattis - 13 september 2008 18:39

I morse gick jag upp vid sju tiden. Kallt ute! Snart är det dax för långkallingar och mössa + vantar! Wilma har ju numer så ullig kostym så hennes vinter rock behövs knappt längre. Har nästan glömt bort hur frussen hon va en gång i tiden. Nåväl. Jag har gjort något roligt idag förstår ni.... Klockan nio var jag till frissan..........och klippte av mig en massa hår. Uppklippt till tusen. Och jag måste säga att jag känner mig jäkligt snygg i håret. Det sa jag till min frissa också. Hon blev jätte glad! Ja men varför ska jag ha en tråkig frisyr som knappt är en frisyr som bara är ful och typ hur tråkig som helst? Och dessutom var det extra erbjudanden på platt tångar.....tänger? kanske det heter när det är flera.....lite dålig på språket där .... Nåväl, jag köpte en ny sådan. Det är mindre platta på den och den är mer effektiv och lättare att använda en den jag har. Sen åkte jag hem och hämtade hundarna. gasade sen iväg hem till Jenny. Vi glodde ett tag på tv:n sen tog vi en promenad i skogen. Sen tränade vi med hela hund skaran. Det var roligt. Jag tränade med Diezel. Han är ju så lyhörd och lättlärd den lille gossen. Jag kommenderade Jenny lite när hon gick med Nemo. Det är så kul att se sin egen hund!!!! Han går ju bara så bra! sen tränade vi lite till  å lite till........ Nu är jag hemma och vi ska tydligen festa loss med pizza idag. Tobbe har hjälpt sin brorsa idag, de håller på att renovera eller rättare sagt bygga ett helt nytt badrum. Det kommer bli skita snyggt! I morrn ska vi åka till syrran. Hon fyller 38! Tjing tjong, ha det gött!

Av Kattis - 12 september 2008 18:22

Slutade lite tidigare idag. Så jag ringde syrran. Åkte dit på tidiga eftermiddagen. Tänkte att det vore trevligt med en promenad i det vackra vädret. Vi skjutsade Emma till hennes kompis. De bodde väldigt fint.....förutom en jätteläskig backe ner till huset. Nja, ner gick bra.......det var på uppvägen jag fick lite panik. Shit! Jag är sämst på att köra bil.  Så mitt ibacken sa jag till syrran att det här kommer aldrig att gå! Hon asgarvade =) Ja det vart lite komiskt faktiskt. I med handbromsen och syrran titta åt ena hållet jag åt det andra. KÖÖÖÖR! Med en rivstart kom jag iväg. Lite jobbigt att få motorstopp eller ännu värre rulla baklänges.....vad som helst kan ju hända. Har ju faktiskt haft det där körkortet ett tag nu, larvigt att skylla på att jag nyss tagit det. Sanningen är att jag är så satans rädd för allting! Då menar jag allt! Ja ja vi kom iväg iallafall. Sen åkte vi till diverse platser för att leta efter någonstans att promenera. Det slutade med att vi åkte till motions spåret och därifrån traskade vi ut på en stubbåker. Hundarna sprang som tokar och bara njöt. Sen kom vi fram till en väg och det slutade med att vi gick i 45 minuter. Inte så länge men det var härligt att gå i solen och njuta av vädret. Det var ju flera veckor sedan man såg solen känns det som!  Sen när vi skulle åka hem åkte vi förbi färghandeln i Örsan. Där fanns det lite andra butiker med. Jätte roliga! Bla en butik med porslin, märkes porslin billigare. Sen gick vi in i en annan butik och där köpte jag en ny väska. Jätte fin. Tänk vad roligt det är att köpa något nytt ibland, det mår man bra av! Nu ska vi käka. Sen ska jag gå igenom grejjorna jag fick av syrran. Gardiner och lite tyger och sån't. Ha en fortsatt trevlig kväll, det ska jag ha, det är ju FREEEEDAG!

Av Kattis - 12 september 2008 05:41

......liiiiite längre..... Super trögt att komma upp. Om man ändå fick sova tills man vaknade. Det är ca 5 grader ute = svinkallt ute + inne. Då får man ännu mindre lust att gå upp ur sängen. Tänk att så fort jag vaknar står Nemo redo att börja dagen. Han började den här morgonen med att putsa min fot. Vi har varit ut på morgon promenad. Spar lång rundan till kvällen, det verkar bli så fint väder idag. Ska svara på det där sms:et jag fick igår. Fick faktiskt beröm av Mia igår för Nemos suveräna skiften på fjärren (det vi tränat på i tre veckor). Jag tycker att det är ursämst eftersom typ han har svårt att vara still. Antingen rör han sig framåt eller bakåt eller i sidled. Jaa så är det att vara en tossig flatte! Men visst det har ju gått framåt. Men jag har inte insett villken tid det kommer att ta. Nää nu är det dax att göra sig redo för en dag på arbetet!


En glad gosse!

Av Kattis - 11 september 2008 20:44

Har jobbat som vanligt. Efter jobbet åkt jag och träffade Jenny. Vi tog en promenad med hundarna. Sen tränade vi lite. Jag provade att träna med Troja, det var skita kul. Hon tyckte det var skojsigt. For som en loska och lekte tillåmed med Nemos tennis boll, det ni! Jag agerade strörning åt Jennys Nej övningar. Diezel var jätte duktig. Han förstod efter en kort stund att det blev böter om man bröt mot mattes nej.... Sen kom Veronica. Vi hade ju träning för Mia idag. Jag var laddad. och det gicj jäkligt bra faktiskt. Jag ska göra som ett schema på vad vi behöver träna mer eller mindre på. Smart ide'!


Sen ska vi tävla senare iår jag och Nemo. det har jag beslutat nu. Vi ska ta tag i lydnaden endast. Jag struntar i brukset just nu....för i år rättare sagt. Vi blir bara bortlottade. Nu ska jag glo på Idol, det är så kul!

Just det! Fick ett sms idag från en tjej som jag inte haft kontakt med på flera år. Brossans ex..... Tjing!

Av Kattis - 11 september 2008 06:03

Ständigt och jämt! Snart är det slut på veckan, nyss var det måndag! Kvällarna är mörka nu, tyvärr är det mörkt klockan fem också när vi ska ut och gå! Inte konstigt tt man blir trött av allt mörker. I går tränade jag ju fjärr och då funkade det inget bra alls. Idag, nu på morgon kvisten gick det mycket bättre. Om jag är lungn och han får tänka en stund så går det mycket bättre. Känns jätte bra! Trodde att det var borta. helt sjukt hur mycket tid man lägger ner på att träna hunden.....Men det är ju värt varenda sekund! Snart ska jag och Nemo börja på sök kurs! Har aldrig någonsin gått på en sök kurs, det ska bli skita kul. Hoppas på att lära mig massor! Då kanske vi kan träna sök istället för spår. Inget fel på spår, men vi kommer inte med på tävlingarna. Vi blir ständigt bortlottade, mycket tråkigt. OJ!!! nu är klockan mycket, måste göra mig klar för att åka till jobbet. Tjing!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards