Alla inlägg under september 2008

Av Kattis - 10 september 2008 19:54

Efter jobbet åkte jag och träffade Jenny. Vi åkte till planen och tränade lite med hundarna innan hennes kurs började. Jenny och Diezel går nämligen på grundkurs hos Mia. Därför passade vi på att körapå lite innan med de andra hundarna. Jag tränade med både Wilma och Nemo och det gick sisådär kan jag tillägga.... Blev mest trams och dum som jag är började jag med rutan. Ja, med det menar jag att det inte är så smart att göra det med min kära flatte när han kommer direkt från bilen i stort sett.....förutom en kort runda på tio minuter innan. Han är ju helt i gasen då! Så han sprang och han sprang rakt igenom rutan kors och tvärs och hit och dit! sen gjorde vi lite fjärris övningar. Inte alls lika fint som det brukar. Vaddå inte röra bakdelen! Stånk! Men va fan, nån gång ska det gå! Inte idag dock. Wilma fick apportera, det är det skojigaste hon vet. Mattes lilla ros är så duktig. Men hon skällde mest.........som vanligt. ja så till kursen. jenny och Diezel är jätteduktiga! Själv är jag bara glad att mina hundar är vuxna nu! Jisses! ja men det går bra för Jenny och hon och Diezel kommer bli skit duktiga i slutändan! det kan jag lova! Hon ställer höga krav på sin hund träning, det är bra! Go Jenny gooooo!!!!!!!!!!!! de kommer troligtvis att kunna tävla nästa år. Ja det tror jag! Och hoppas jag. Kanske Lucia cupen då ra Jenny????? Nu ska vi inte göra något mer idag. i morrn ska jag träna för Mia. Då ska jag se till att Jenny och Diezel följer med å tittar! De gör henne gött! Natti natti!!!



Av Kattis - 9 september 2008 19:52

Jag har varit yr i bollen flera dagar. Vet inte vad som är fel. Det bara kommer då och då.... Mycket otrevligt är det. Har varit ut två timmar på promenad, kom nyss hem, sablars skit väder är det! Är ju lite trött på morgon kvisten så de promenaderna är typ hälften av vad de brukar så jag måste gå på kvällen istället. Stackars Wilma ville inte med idag....till en början. Hon är som den där smurfen.......hat-smurfen! -Jag hatar att gå ut när det regnar! säger hon. Hon spatserar efter mig som en vissen blomma.... Mitt framför nosen på Wilma sprang det upp en hare. Hon stannade till och fortsatte sen trava sitt allra snabbaste. Men jag sa åt henne att stanna och det gjorde hon bums. Duktiga tjejen! Nemo glodde bara, fatta typ noll....Tränade fjärr idag igen. Har kommit på ett nytt sätt! Klicker! Det funkar bra, åtminstonde just nu. Han har varit super duktig idag min lilla gosse. Det finns hopp! Nu ska jag snickelisnacka med min käre sambo ett tag. Om han vill prata med mig.......jag nattrar i ett så han är nog rätt så less på mig...=) Ha det bra!

Av Kattis - 8 september 2008 19:37

När jag kom hem från jobbet tog jag med hundarna ut på en runda. Vi blev borta nästan två timmar. Så skönt det är att vara ute! Men det är så skitigt ute. Nemo var lerig på hela kroppen när vi kom hem. Dessutom hittade han en pöl som han kunde simma i. Mmmmmysig! sa Nemo. Men när han simmat en liten stund var vattnet helt brunt.....han hade liksom yrt upp all skit som låg så fint på botten. Men va sjutton, han måste ju få ha lite kul grabben! Wilma bar på en stor gren hela vägen.....hennes promenader måste va toppen skojiga. Hmmm.....


Idag eller rättare sagt i morse fick jag en present på jobbet. Från mina UNDERBARA jobbar kompisar. En gigantisk smides korg med ljus och den var fylld med choklad!!!!!!!!!!! Ja de känner mig. TACK "hjärngänget"!!! Ni är underbara. Dessutom blev det ju extra kul med en 18-bricka som kort!!!!! Den ska jag spara för alltid. Nä nu ska jag proppa i mig praliner =)


Jo, en sak till......har kommit på en sak ang fjärren. Jag ska träna utomhus när vi är på promenad. Inne blir han för laddad, och vi ska inte börja med det momentet på våra träningar. Är jag inte för klok.......som en bok! idag kunde vi få till flera super skiften när jag stod framför!!! Tjohooo!!!! det kanske funkar tillslut!

Av Kattis - 7 september 2008 15:39

Åkte till Gränby och satte sprätt på mitt presentkort på Guldfynd. Så jag införskaffade mig en klocka. Mycket fin är den. Ovant att ha klocka när man inte är van, känns lite konstigt. Sen träffade jag Jenny där också. Vi åkte till ArkenZoo. Köpte en träningsboll och grisöron med. Därefter åkte vi till UTK hallen och tränade med hundarna. Det är stora fina gräsplaner där och dessutom mycket störningar. människor, hundar cyklar och alltmöjligt. Nemo fick göra några rutor lite fjärr och sen provade vi framförgåendet. Gick bra idag. Wilma fick träna rutan, det tycker hon är bamse kul. Sen fick Jenny var mottagare på budföring. Jenny har tränat flitigt med Diezel, han är riktigt duktig. Hon övade på att inte vara så "manlig". troja fick träna rutan och lite apportering. Hon är skit duktig. Det var bra för henne att få lite konkurrans i form av en Diezel =) Sen fick Diezel öva på att vara uppbunden. Det tyckte han var fruktansvärt tråkigt och orättvist. Han grävde en grop och skällde och for runt. Men senare stod han fint och tittade på de andra hundarna. Wilma Troja och Nemo fick ligga platsliggning medans Jenny och Diezel gick mellan och runt och tränade på det. Ja det gäller att utnyttja allt man kan! Nu ska jag ta det lungt ett tag. Är trött. Kanske glo på tv:n eller städa lite? Hejsvejs!!

Av Kattis - 7 september 2008 10:24

Var uppe strax efter klockan sju. Låg ett tag i sängen och tittade på mitt guld innan jag gick upp..... Sen traskade jag och hundarna ut på en långrunda. Jo just det. Vi var ut och käkade igår. På typ världens trevligaste ställe. Kök Kött & Bar. Jag åt hjort, potatisgratäng och murkelsås. Gissa om det var bland det smaskigaste som slunkit ner i min mage! Super gott. Jag kan rekomendera det stället varmt! Ja nu är jag 30. Inte så farligt faktiskt. Men det känns lite bittert. Men va fanken! Man har inte tid att sura och grina över det. Nu ska jag fara in till stan och där ska jag träffa Jenny. Vi ska shoppa lite. Sen ska vi träna med hundarna. Jag måste ligga i med fjärren men det känns ack så hopplöst. Ha en fortsatt trevlig söndag!

Av Kattis - 6 september 2008 18:28

Oj oj vilken dag. Har fått jätte fina presenter! Inte utan en tår i ögat ska tilläggas.... TACK!!! till allihopa, ingen nämnd ingen glömd. Känner mig exlusiv med allt guld. Och alla fina blommor!!! Roligt att ni kunde komma förbi och gratta en 30 åring på födelsedagen. Nu vankas en kväll på stan på restaurang med god mat och gott dricka. Ha det bra!

Av Kattis - 5 september 2008 21:45

....i morrn smäller det! Då blir jag 30! Fy fan! Nu är det slut på det lyckliga 20+..... Då kan jag inte ens säga att jag är 29 ½..... Blääää...... Men det blir nog kul ändå. Jag hoppas det. Ha det bra alla människor! 

Av Kattis - 5 september 2008 12:31

Ja tro det eller ej! Men Kattis bakar. Har gjort chokladbollar och sockerkaka. Men kakan blir väldigt konstig....får nog göra en till. Är ju inte direkt någon bakar-tjej! Ska göra någon slags kakor också tror jag....vi får se. Har inget tålamod att stå i köket. Men det är lite kul. Wilma sitter nedanför och tittar storögt på mig. Matte måste ha blitt tokig!!! Hon slickar sig om munnen, det luktar nog smör och annat gott. Nemo sussar. Han tycker att det är skönt med en semesterdag såhär på fredagen. Nää nu måste jag återgå till mina köks sysslor!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards