Alla inlägg under september 2008

Av Kattis - 18 september 2008 15:22

Det är inte min dag idag. Hade lite bråttom i morse ju. Dessutom var jag så irriterad på mig själv hela tiden. Wilma försvann ju osv. Sen tänkte jag att jag skulle göra fler saker på en gång. Det gick inget vidare kan jag säga. Tänkte äta frukost gröten och platta håret samtidigt i köket eftersom jag blidde lite sen...Tog ut havregryns gröten ur mikron och skulle hälla på lite mjölk. Då stänkte det en massa och såklart hamnde alltihopa mitt på min nya platt tång. Den började spotta och fräsa och blixtra lite grann. ja ha1 det var den tången det! Jädrans också. Drog ur kontakten och torkade bort det. Sen hängde jag den på tork... Ja så jag såg ut som en tuss i barret idag. Jag vet vad spelar det för roll på jobbet kan man ju fråga sig... Men det är ganska irriterande. Får se om det går att använda den i morgon bitti. Annars måsta jag skaffa en ny.


Eftersom jag fick möjlighet att flexa idag med tänkte jag ta en lång runda med hundarna. Vad händer! Det börjar regna precis nu. Det är ju svinkallt ute och dessutom regn på det. Blääää. Wilma ska till frissan nästa vecka och bli fin i kostymen. Det blir skönt för henne att slippa allt fluff ett tag till. Sen är det en massa andra saker jag irriterar mig på. Men så är det väl jämt. Nu ska jag sluta gnälla och rycka upp mig. kan hända jag är trött och behöver sova en stund. Men först måste jag ta den där svängen med hundarna i regnet.....

Av Kattis - 18 september 2008 05:59

Blir så less på den mindre av jyckarna. Nu ska jag skärpa mig och använda koppel på, typ jämt! Är så less på att hon försvinner lite nu och då. Sen är hon borta flera minuter på egen hand och gör saker =äter. Tjocka dumma hund!!!!! Har lust att bara gå och lämna henne där hon försvinner......men jag är så rädd att hon ska bli påkörd eller så. Det är ju bilar och trafik nästan överallt. Tråkiga hund. Hon mitt lilla hjärta så jag är ganska rädd om henne......trots att hon är hur dum som helst i vissa lägen...i själva verket är hon väldigt smart, smartare än mig tydligen... Tränade lite fjärr med Nemo nu på morgonen. Men jag är inte så smart......som vanligt. Han har fått vila några dagar från  "mycketfjärrträning", så han har liksom tappat minnet....men det löser sig nog. Nu måsta jag duscha och göra mig redo för arbete. Tjing!

Av Kattis - 17 september 2008 20:38

Jaha, då vart vi bortlottade från ytterligare en lägre spår tävling. Jag får nog inse att jag får ta tag i detta nästa år. Men jag vill ju så gärna tävla! Ääähhh vi kör lydnaden i stället, den är ju ännu roligare! Nu ska jag ta en sväng med Ida.

Av Kattis - 17 september 2008 20:15

Träffade Jenny nu på eftermiddagen. Ho har ju Diezel kurs så vi passade på att träna lite innan med de andra hundarna. Troja gör super perfekta rutor! Coolt. Wilma fick också träna rutan men med musmatta. Hon tycker rutan är knepig med det gick bra. sen tränade jag apportering och inkallande med ställande. Gjorde så att jag ställde henne flera gånger på sträckan. Det tyckte hon var jätte spännande. Sen slog det mig att var tog fantasin vägen vad gäller Nemos inkallande med ställande träning? Så jag provade samma sak med honom. Det funkade bra. Han blev sannerligen överraskad. Hans rutor gick sisådär. Han var lite väl taggad idag igen....... Sen apporterade jag med GIGANTISKA belöningar. Gud vad det gav resultat på en gång. Tack Tomas Mohlin! Tänk att så lite gör så otroligt mycket. Man måste ju liksom ge allt från hjärtat. Jag glömmer det ibland. Nu ska jag ringa Ida och höra om hon vill promenera med oss. Längtar till helgen. Att gå upp vid fem är ingen höjdare när det är mörkt och kallt. Jag vill sussa.... Jag önskar att det ska hända något riktigt roligt men det gör liksom inte det. Var tog allt det roliga vägen? Ja ja ja.... Träffade brorsan idag. Han har ju kört lastbil kors och tvärs i landet nu i veckan. Men som tur var så har han haft det bra. Och sovit gott på nätterna. I natt ska han sova hemma med sambo och hundar. troja har nog saknat sin husse. Just det! En sak till bara. Jenny var super duktig på kursen, duktigast. De blev filmade idag och Jenny tyckte nog det var roligt att se sig själv vara så duktig. Det känns ju oftast värre än det är, om det är bra för självkänslan och känslan att se hur det är liksom. Ja, ha det bra allihopa!

Av Kattis - 16 september 2008 21:27

.......det blev mer promenerande i kväll. Ida messade och frågade om vi skulle ta en runda. Självklart! Det är så roligt med promenad sällskap, särskilt när det är mörkt ute. Så vi spatserade runt i ca 50 minuter ganska raskt. Wilma ville hänga med, otroligt! Sen kollade jag på Sjukhuset på trean, jisses amalia! Sara var med där. Såg ni det? ni som vet vem hon är, jätte roligt tyckte jag då ra. Natti!

Av Kattis - 16 september 2008 18:37

Idag åkte jag hem tidigare från jobbet. Det var en sån dag, började tidigt slutade tidigare. Underbart! Så då passade jag på att ta en sväng med jyckarna. Ovanligt va? Gör jag nå't annat? Näää inte så mycket annat nej... Tänkte att vi skulle ta en sväng till skogs. Vi var ute och promenerade raskt i 2 ½ timma. Jag är så slut nu så det finns inga ord knappt. När vi gått i ca en timme skulle vi gå längs stora vägen en bit. Då var Wilma tvungen att ha koppel på sig eftersom det var ganska mycket trafik. I vanlig ordning är jag slarvig med koppel, de hänger mest hemma på kroken i hallen.... Så jag hade bara ett retriever koppel i jackfickan. Wilma fick ha det eftersom Nemo kan gå vid sidan så fint om man ber honom. Hursom så var Wilma trött och hatar ju som bekant att ha det förbannade snöret runt halsen så hon kom på att hon absolut inte kunde gå. Hennes tassar blev akut sjuka och hennes huvud slutade att fungera plötsligt. För att komma hem måsta hon nog åka ambulans eller så..... efter lite ihärdigt tjatande från min sida fick jag nog. Sa åt henne på skarpen. Men nää, tänk då blev hon ännu sämre! Ungefär som en vissen blomma...Vi tog en paus.........men det hjälpte inte. Så eftersom jag började bli trött på eländet så tog jag den lilla hunden under armen och fick bära henne typ två kilometer. Ja, jag satte ner henne efter de första två-tre hundra metrarna. Den lilla hunden är som en koloss att bära på, särskilt när hon var såhär trött! Hon riktigt mös under min arm och passade nog på att ha det riktigt slappt! Hon vägrade fortfarande att gå när jag släppte ner henne. Lilla loppan vet hur hon ska ta sin matte, alltid! Om hon vore människa skulle hon garva åt mig. Jag måsta vara den mest lättlurade matten. Stånk. Sen kom vi till skogen. Då tog jag av kopplet och satte ner henne igen. Då passade hon på att gäspa och stretcha och sen var det full rulle hem!


Tobbe ska spela match idag. Innebandy, mot en tjejlag! Ha ha det tycker jag e roligt. Särskilt om de förlorar....han är en ganska dålig förlorare min Tobbe. Men jag hoppas såklart att de vinner matchen. Jag ska försöka hålla mig vaken till den nya serien som börjar på fyran klockan nio. Verkar bra tycker jag. Ha en bra kväll!

Av Kattis - 16 september 2008 18:19

Jaha se där ja......vi har blivit utmanade av Helena.


Fem saker jag har i frysen:

Bacon, falukorv, blodpudding, köttfärs, räkor

Fem saker jag har i garderoben:

Byxor, underkläder, en plattång, sockor, linnen

Fem saker jag har i badrums skåpet:

Rakhyvlar, mascara, tandtråd, nagelsax, hårspray

Fem personer jag utmanar:

Sussi, Stefan, Leffe, Carina, och Linda.....



Av Kattis - 15 september 2008 20:48

Jag är så onödig. Men ibland får jag lite "köpahundsakerpånätetsjukan". Man får ju passa på. Rätt var det är har man inte möjlighet att handla alla onödiga saker.....men det är så härligt! Ha en fortsatt bra kväll!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards