Alla inlägg under september 2008

Av Kattis - 20 september 2008 14:10

Nu är jag reda att åka till brorsans kalas. Plattången fungerar som tur är efter att jag spillde mjölk på den i veckan, slapp jag ju besväret att införskaffa en ny. Tack gode gud för plattången. Utan den ser jag helt frissig ut i barret. Vi har lite planer att gå ut i början på oktober, ja inte utanför dörren utan ut på krogen. Det skulle kunna bli skoj. Det var väldigt länge sedan känns det som. Hoppas att Stefan gillar sin present. Jag tycker det är en ultimat gåva till födelsedagsbarnet. Tobbe är bra på att komma på sådana saker som presenter och så. Till skillnad från mej, jag är typ den tråkigaste tjejen. Det ligger inte i min natur att ha fantasi. Men å andra sidan är det inte bra att ha för mycket fantasi heller....en del har ju en tendens att ha det me! Ida och jag funderar på att ta en riktigt lång sväng ikväll igen. Vi får se. Nu ska vi snart åka. Tjing...

Av Kattis - 20 september 2008 12:12

Nu har vi varit till Bålsta där Tobbe beställde nå grejjer till släpet. Typ några slags klotsar. Då såg jag för första gången exempel på nya hastighets skyltarna. Vid en rondell där i Bålsta var det 40, såg roligt ut. Tobbe svor lite och menade att det var ju helt "piiiiiiiiip onödigt". Det går ju inte att köra i 40 menade han. Du gör ju det nu, och det verkar inte vara så svårt sa jag åt honom. Hmm.... på vägen hem åkte vi förbi en rolig affär. Där köpte vi en stereo. Ja saken är den att Tobbe fick ju värsta stereon när han fyllde 30. Men Nemo har viftat så mycket med sin svans att den har gått sönder. Flera gånger var den på reparation men det gick inte att rädda tillslut. Låter kanske konstigt hur han kunna slå i den med svansen. Men alla som känner Nemo vet att hans svans kan ha sönder det mesta. Ibland vet jag inte ens själv hur saker blir som det blir ibland. Hursomhelst så hör det till saken att vi varit utan musik anläggning väldigt för länge. Och jag städar så bra till musik. Det tog ett tag att välja eftersom jag var tungen att testa volymen på apparaterna. Man måste kunna ha hög volym. Sen fattar jag inget om stereoapparater men den var fin på utsidan tyckte jag. ha det bra nu ska jag fortsätta städa. Just det, torktumlaren är suverän!

Av Kattis - 20 september 2008 08:58

Massagen igår har gjort susen. När jag vaknade i morse kunde jag vrida på huvudet åt både vänster och höger. Det har jag inte kunnat förut. Sjukt att man inte är medveten om det ens... Dessutom känns det minst lika "lätt" i rygg och nacke . Som ny! Vi har varit ut på en liten promenad nu på morgonen. Vi när vi vek av på en stig in i skogen kom den lösspringande hunden IGEN! Det är alltid samma hund. Alltid samma visa. Försökte skrämma iväg henne, det är en tik, men hon la sig platt på marken. Nemo struntade fullständigt i vad jag sa Wilma också. Det var hundar överallt, man kan kalla det kaos. Då bara gick jag. Blir så trött och ägaren förstår inte tror jag. Hon vet kanske inte heller vad hon ska göra och varför. Nemo tycker såklart att den svarta tiken är jätte skojig och den är en perfekt lek kompis. Men han var klok och valde sin matte. Sen fortsatte vi in skogen i lugn och ro. Snart ska vi tydligen åka till Bålsta. Det blir ju kul. Torktumlaren funkar väldigt bra. Och det blir jätte varmt i badrummet av den. Tränade fjärren nu på promenaden. Perfekta skiften fick vi till idag, roligt.

Av Kattis - 19 september 2008 21:50

Ida och jag har gått en längre kvällsrunda. När jag var på väg för att möta henne gick jag under viadukten vid tågstationen. Det stod ett gäng fulla ungar där och skrek och tjoade. Jag är lite nervös i sådana lägen.... De stod och kastade ner glasflaskor på gångvägen och perrongen.... Man blir så förbannad. Sen fick jag höra diverse fula ord som hora och lite annat när jag gick i gångtunneln. Trevligt värre. Nemo reagerade inte nämnvärt idag. Hade hoppats på det åtminstonde. Wilma hittade en kräka.... Sen mötte vi Ida. Hon berättade att hon dagen innan hade stött på en lös hund. Den kom farandes ur ett buskage. Hunden sprang rakt på Molly & Ida, och Ida försökte få väck jycken. Då hade ägaren kommit farandes efter en stund och gormat åt Ida att låta hennes hund vara ifred. Den var minsann hur snäll som helst. Ida talade då om att hennes hund inte gillade andra hundar. Man blir så trött. Man kan väl ta hänsyn till andra hundar och dess ägare? Stackars Ida och ännu mer stackars Molly.


Vi promenerade i över en timma, ganska raskt. Satte på mig långkallingar och vantar men idag var det riktigt varmt ute. Nu ska vi sova. Jag är jätte trött. I morgon är en annan dag då jag har fullt upp mest hela dagen. Hoppas Ida och jag hinner ta en runda i morgon kväll igen. Gonatt!

Av Kattis - 19 september 2008 17:29

Nu har vi istallerat torktumlaren. Vår nya torktumlare! Så bra det blir att kunna torka tvätten på en gång. Vi har käkat tacos idag. Mumma.... Sen har jag busat med Nemo en stund. Han är väldigt busig idag och är som en plåster. Svassar brevid mig hela tiden. Förhoppningsvis så vill Ida ut och gå senare ikväll. Så trist att gå själv. Särskilt en sen mörk fredag kväll.... Oj nu försvann Wilma. Måste se vad hon har för sig! Ha en fortsatt trevlig fredag!

Av Kattis - 19 september 2008 15:40

Idag har jag varit på massage. Jag kan bara säga att det var ljuvligt. Har ni inte varit på massage så har ni missat något. Vi har möjlighet till det genom jobbet. Det var första gången i mitt 30 åriga liv som jag var på massage. Har inga problem min rygg direkt. Eller inte just nu rättare sagt. Periodvis har jag problem med knotter i vänster skuldra och även något som känns som ischias men som inte är det fick jag veta av massören idag. Är även ofta trött i svank ryggen. Men jag hade en del knutor i axlarna som jag inte hade en aning om att jag hade! Så skönt, det gjorde lite ont men det var på något vis en skön smärta. Så där låg jag och mös i 30 minuter. Min rygg var i bättre skick än jag trodde eftersom jag trots allt har lite bekymmer emellanåt. Men som sagt axlarna och skulderbladen var lite knöliga. Har bokat tid nästa vecka igen. Längtar. Men jag hade igentligen inte ont där jag trodde att jag hade ont. Ja men jag trodde att jag hade problem på vänster rygghalva.....men det var höger. Känns jätte bra nu och det känns löst och ledigt, är inte alls så stel.....som jag inte visst att jag var föränn jag gick därifrån. Fantastiskt med massage! Mina vovvar skulle behöva massage. Får se vad man kan göra åt saken. Det är dom värda, jag med!

Av Kattis - 19 september 2008 15:37

Idag fyller världens bästa brorsa 31! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!!! Men han kör sin lastbil idag och har en massa jobb så därför ska vi gratta honom i morrn istället! Det ska bli jätte roligt. Och lite fika slinker ju alltid ner i lilla magen.


HA EN BRA DAG BRORSAN!!!!!!

Av Kattis - 18 september 2008 19:27

När Tobbe kom hem föreslog han att vi skulle käka pizza. Eftersom jag var vrål hungrig tyckte jag det var en strålande ide, även Wilma gillade det påfundet! Så nu har vi klämt i oss varsin pizza och även lite snask.... Hmmm inte bra men ibland ska man väl få något smaskigt i magen... Nu ska vi titta på sjukhuset en stund. Jag ska nog glo på tv:n resten av kvällen, är helt slut idag. Ha en fortsatt bra torsdag!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards