Alla inlägg under augusti 2008

Av Kattis - 20 augusti 2008 19:31

Vi har kommit hem från en härlig promenad i skogen. Så härligt. Nemo och Wilma busade en hel del idag. Nemo badade i sitt favvo plurr, ett stort hål mitt i skogen där han nästan inte bottnade. Han såg ut som ett rangel när han kom upp därifrån. Busen ;) Wilma höll sig på behörigt avstånd och skuttade runt och skällde på honom. Tyvärr fick Wilma en pinne i ögat under promenaden. Hon gnydde till och stod stel som en staty. Trodde ormen varit framme, men som tur var så verkade det inte så. När jag tittade i hennes ansikte och klappade om henne så jag att hon kisade med sitt högra öga. Troligvis en kvist eller pinne eller så.......kan ju bli så när man har nära till backen och går med nosen i marken hela tiden. Wilma kände sig mycket skadad och var tvungen att stå kvar länge utan att ens kunna röra sig......nästan helt blind.....men tyvärr bjöd matte inte på karameller trots att hon mådde så oerhört dåligt. Skadan gick över fort och snart var allt som vanligt igen.... Det började regna när vi gått en lång stund men som tur var så slutade det ganska fort igen. Wilma jagade en ekorre. Den for omkring i träden. Hon är som besatt i de små söta liven.

Tobbe har åkt på innebandy. Kul för honom. Han behöver umgås med sina vänner. Jag är helst ensam. Vad är det som händer? I morgon är det torsdag. Hoppas det blir en rolig dag. Nu ska jag hälla i mig lite AloeVera. Det gör susen för både kropp och själ tydligen. Tja!

Av Kattis - 20 augusti 2008 16:37

Nu har jag fått ett slutsvar av veterinären. Han är helt frisk i sin mun =) En sån lättnad fortfarande. Nu kan vi tänka på annat än sjukdomar får jag hoppas! Har jobbat som vanligt idag. Skulle åkt till Tierp och tränat idag men jag hoppar över det, ingen motivation alls idag. Men jag är pigg. Vi tar en långrunda istället i lungn och ro. Dessutom är det träning för Mia i morrn, vi spar på krutet tills dess....Har fått bra tips om tatuerare idag. Ska undersöka saken närmare. Nu ska vi göra nå't. Hejs svejs!

Av Kattis - 19 augusti 2008 20:23

Har fortfarande inte städat bilen. Gör det i morrn. Får inget gjort, känner mig lat. Men jag har en lat dag idag. Nyss var jag ut en runda med Wilma och Nemo. Nemo är mycket piggare nu. Han gjorde alla möjliga saker på gräsmattan. Backade jätte fort, grävde flera gropar, jagade Wilma. Han är tränings sugen, och uttråkad. Det ska han få vara tills i morgon. Då ska jag försöka åka och träna. Behöver göra något skojigt. Tänka på annat en stund. Tittade på tv:n en stund. Det var Dr Phil i rutan. Väldigt otäckt. Handlade om en tjej som hade ätstörningar. Hon var bara ett skelett. Hon satt med en filt i studion för hon frös konstant. Hon kräktes 150 ggr/dag! Fruktansvärd sjukdom. Hon hade råkat ut för nån form av övergrepp. Såg inte hela programmet. Stackars flickor =(



Av Kattis - 19 augusti 2008 16:47

Jag har nyss kommit hem. Hundarna ska få ta det lungt idag. Nemo är fortfarande lite trött i mössan efter gårdagen. Han ska inte överanstränga sig. Idag har jag därför tänkt att jag ska göra lite nytta. Nummer ett på listan blir att städa bilen. Ja den är för tillfället helt otroligt...stökig... Min sambo ska nog inte se det så det är bäst att jag hinner först =) Jag tränar ju då och då, så hundarnas grejjor ligger överallt. Sen är det en del godis papper i bilen här och var........det avslöjar mitt sunda jag!! Men jag gillar snask.


Det har varit en vanlig dag idag. Nästan, nu är allt ju lite på sned kant. Ska fortsätta läsa på om tatueringar och jag har ingen aning om vart jag ska göra den heller. Tål att tänkas på..... Tjong och tjing ;)

Av Kattis - 18 augusti 2008 16:48

Jag har börjat dricka AloeVera igen. Alltså det är en mirakel kur mot trötthet! Jag är så fruktansvärt pigg. Har babblat mer än jag borde hela dagen på jobbet idag. Sprungit omkring som en raket och varit uppåt till tusen! Men jag har druckit lite för mycket tror jag.....har fått utslag på magen och det kliar i min armhåla. Behöver ju inte vara Aloe Veran men nå't är det.... Ja, eller så är det min 30 års kris som är på G! För jag tror jag har lite kris just nu. Jag ska desutom göra en tatuering. Jag vet!! Helt konstigt men det ska jag göra. Och det har jag beslutat nu. Så det är inget att göra åt. Många tycker det är dumt.....bla min sambo. Men jag tror han kommer att ändra sig. Han har inget val. Eller rättare sagt han liksom kved lite när jag berättade det.... Då frågade jag om han tyckte att det var fult. Men se det tyckte han inte. Jag tror det kommer bli fint. Ska bara göra en liiiiten en...... När? det vet jag inte riktigt. Sen senare.....Vad? Det säger jag inte.... Jag har tänkt flera år att jag ska göra en, nu är det på tiden att göra något åt saken!

Av Kattis - 18 augusti 2008 16:12

I morse klockan 8:40 var jag ner till Djursjukhuset för att lämna Nemo. Han skulle ju på återbesök och kolla att alltihopa är som det ska. Väl där satt jag med veterinären, Ann heter hon och är bara helt fantastiskt, och gick igenom vad som skulle hända idag. Han skulle ju bara bli lite drogad först så att de kunde ta några bilder på hans huvud. Men Ann kom till sans och tyckte att det var lika bra att söva ner honom ordentligt. Han är ju ganska livlig min flatte tok =) Sen gick Ann och en sköterska kom. Vi fyllde i alla papper mm. Eftersom Ann hade många patienter denna dag var det inte hans tur förränn på eftermiddagen. Så jag fick ta med honom till jobbet igen (jobbar brevid djursjukhuset och har hundarna med mig på dagarna), så skulle de ringa när det var dags. Snällt faktiskt tycker jag, inget kul för honom att sitta i en främmande box hela dagen i onödan. Sagt och gjort. Sen blev klockan halv två ungefär då ringde telefonen och vi lubbade ner. Han fick lilla sprutan och kilade glatt som attans med sköterskan. Jag grinade som vanligt...... Sen väntade jag otåligt i ca två timmar. Då ringde  de och allt var klart. Satt i väntrummet när en glad för att inte säga överlycklig flatte kom ut med en sköterska! Något groggy men ack så lycklig.


Allt såg bra ut! Tyvärr ska jag ringa på onsdag för att få prata med Ann ordentligt, hon hade inte tid. Men skit samma. Jag fick veta att allt är bra nu! Min tokiga flatte är frisk i sin tokiga mun!


Fick beröm av Ann för att han var i sån topp kondition! Det var väldigt oväntat måste jag säga. Men hon sa han hade otroligt bra puls och allt sån't! Inte dåligt. Jag som alltid tror det värsta. Kul!


MIN HUND ÄR FRISK NU!

Av Kattis - 17 augusti 2008 18:39

Här kommer lite bilder på Ladie, Beauty Nights My Dream, Nemos kullsyster. Hon är en riktig choklad pralin! Tack för bilderna Linda!!!!


Av Kattis - 17 augusti 2008 18:32

Helgen är slut. Ja precis som vanligt. Synd... Men men. I dag har jag åkt omkring mest. Till bästaste vännen och sen vidare till mina föräldrar. Det var trevligt. De bjöd på smörgåstårta. Nemo har precis fått sin kvälls mat. Han får den tidigt i dag, eftersom han i morrn ska till veterinären och kolla käkarna. Jag vill inte veta känns det som. Tänk om det är något galet ändå? Det är lite därför jag har varit rastlös den här helgen. Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Väldigt mycket..... Och jag är så orolig för min svarta hund! Nu ska jag inte göra ett dugg mer....bara vänta på måndagen....... Varför tänker man för mycket ibland?

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards