Alla inlägg under augusti 2008

Av Kattis - 3 augusti 2008 21:36

Idag åkte vi till klubben och tränade. Anna, Carina och Maria var där också. Men det gick sådär kan man säga. Jag är lite ur gängorna kan man säga, så jag borde ha förstånd att låta bli att träna då ju.... Jag är så jäkla dum!!!!Dels är det måndag i morrn och dags att börja jobba....känns sisådär. Sen har jag fruktansvärt ont i magen och på andra ställen så där som man har ibland när man är tjej. Pust stånk och blä! Sen är ju Nemo känslig. Jag borde ha struntat i träningen när jag inte är på humör riktigt. Men vissa saker gick bra så det var inte helt bortkastat ändå. Nu ska Nemo få vila tills på onsdag kväll. Då ska vi träna igen. Då kommer jag förmodligen må mycket mycket bättre... Upp klockan fem...känns inget vidare alls......... Wilma kommer inte att gå upp då. Natti!


Av Kattis - 3 augusti 2008 16:20

Nu har vi varit och lämnat Troja. Hon blev glad att återse sin matte och husse. Hon hade nog hoppats på att Diezel blivit kvarglömd någonstans, men icke.... Det var fullt ös medvetslös på den lilla killen. Nemo fick busa en stund med honom. Stefan och Jenny har haft det jätte bra på  semestern och partajat en hel del. Jag fick en fin t-shirt och en plysch råtta som tack för att jag tagit hand om Troja. Tack! Det var jätte fint!!!!


Ikväll ska vi åka till klubben och träna. Jag känner mig seg och trött idag. Men vi ska fortsätta träna på fjärren. Ska betala in till några fler tävlingar i dag. I morgon är det måndag. Då är det bara att gå till jobbet igen. Fy jag vill verkligen inte. Har haft det mer än bra på semestern. Och jag hade gärna varit ledig några veckor till. Stånk.............. Men det är som det är med det. Wilma ska få vara hemma ikväll. Hon blir så frussen om det regnar, men just nu är det ju uppehåll. Tobbe ligger i soffan och pluggar för sitt E-körkort, han ska skriva om några dagar.

Av Kattis - 3 augusti 2008 10:08

Tjolahopp! Idag törs man påstå att det spöregnar ute. Vi sov lite längre än vanligt idag. Nemo och Troja passade på att börja dagen med en brottnings match nedanför sängen.... Nu har vi varit ut på skogs promenad. Det var roligt tyckte alla utom Wilma. Hon hatar när det regnar. Men hon hade så'n tur att hon hittade en gamal benknota med kött på under en sten. Hon tänkte svälja den hel men jag förhindrade att den slank ner! Äckel hund. Troja tyckte att det var jätte spännande då vi gick en väg vi inte gått tillsammans med henne. Skönt för henne att det äntligen är svalt ute, hon är ju så värme känslig och har det jobbigt när det är varmt. Hon tyckte dessutom att karamellerna jag hade i fickan var super smaskiga. Hennes blickar gick inte av för hackor....


När vi kom tillbaka hem var vi ganska dyngsura. Wilma frös och ville in. Hon snurrade ivrigt på trappen. Torkade alla tolv tassarna och tre magarna från vatten och smuts. Nu sitter Troja i givakt och väntar på mat. Hon är nästintill snäppet värre än Wilma! eftersom det är skit väder idag funderar jag på att åka till stan en stund. Shoppa är ju aldrig fel en sån här dag!!

Av Kattis - 2 augusti 2008 23:27

Ja då var det kväller igen då. Vi har spenderat ett par timmar hos familjen Berglund i Örsan. God mat och film tittande. Vi såg på en film som hette "Tristan & Isolde". En romantisk, spännande och sorglig film. Men det var väldigt bra. Nemo och Troja fick vara hemma. Wilma åkte med oss. Nu har vi varit på kvälls promenad i regnet. Och nu är det sömn som är aktuellt. Troja sitter och sover........men det funkar tydligen det me! Syrran och jag tog bilen och åkte en sväng. Vi hittade en vandringsled längs med vägen. Den bara måste vi prova, såg jätte fint ut. Nästa helg ska vi ev åka till Stefan och gå en runda. Det har sagolika skogar där. Men han vet inget än. Jag hoppas att han och Jenny vill hänga med.

Nu ska hundarna få en sen middag sen ska vi sova. Natti natti!

Av Kattis - 2 augusti 2008 15:07

Jag hittade på datorn proven jag satt och pluggade när jag tog körkort för 1½ år sedan. Ha ha ha haaa!!! Sjukt knepiga frågor. På kul provade jag att göra ett prov. Jag fick underkänt. Hade två fel förmycket!!!

Av Kattis - 2 augusti 2008 14:21

Nu på eftermiddagen packade jag in hundarna i bilen och åkte till skogen för att prova lite uppletande. Gjorde en ca 40 meter djup korridor som var ca 5 meter bred. Nja den skulle vara lite smalare från början....men det blir inte alltid som jag har tänkt mig när jag går i skogen. det var ingen vind bara en massa regn. Nemo fick börja. Han fick synretning.  Men jag la ut två saker. Första skicket gick jätte bra. Rakt ut! Han tog det föremålet som låg närmast. Andra skicket blev sisådär. Jag borde ha gått ut och lyft på föremålet. Men jag tänkte att "det här går ju galant"...... Han sprang utanför rutan och grejjade lite. Han letade lite hursomhelst (tyvärr är det ju mitt slarv som har gjort att det blivit så...) till slut hittade han saken. Men jag är nöjd ändå. Alltid en början. Sen fick Troja prova. Satte henne och la ut en grej ganska nära. Men Trojas föremåls intresse sviktar minst sagt lite. Hon sprang ut men sen hittade hon en massa äpplen.... Men jag är envis ibland. Så jag fick göra om samma sak två gånger till. Sen jädrans hittade hon saker i skogen! Så kul. När hon väl kom på vad det var frågan om så gick det jätte bra. Hon tyckte också att det var fånigt att ha väst i skogen......... Wilma gör allt precis som hon brukar-helt fantastiskt bra! Hon är otroligt duktig på att använda sin nos. Lite foton från skogen. Nemo fastande inte på bild. Jag var tvungen att koncentrera mig när han letade, är inte lika petig med tanterna! Det blev en liten bild på honom efteråt när det var dags att torka bort allt regn innan man hoppade in i bilen. Det var jätte roligt. Nu känns det som om jag har en plan för uppletandet. Det ska gå! Man lär sig av mistagen. Nästa gång ska jag vara mer noga och göra synretning åt Nemo. Han ska inte behöva fundera på vad han ska göra. Jag är så otroligt impad av Troja! Nu är alla jätte trötta.....särskilt Tröjsan...

Av Kattis - 2 augusti 2008 09:13

Vi har varit ute lite över en timme. Har luffsat runt på promenad i skogen. Troja har fått träffa på många hundar. Det är lite kul tycker hon. Sen tror jag att jag mötte brorsans förra hund i skogen. Det var lite kul. Vi han inte prata för jag var tvungen att hålla stenkoll på Troja. Hon är så lydig och duktig. Men ibland är hon som en betong klump. Hon kan få syn på något tex en kotte. Då ska hon bara fram till varje pris. Sen sätter jag hundarna ner vid möte. Ja det går ju bra. Men rätt var det är skuttar hon iväg. Undrar vad som rör sig i huvudet på henne? Förmodligen för mycket och ett å annat troll!


Idag ska jag träna lite uppletande. Ska göra korridorer. Troja ska också få vara med. En bra aktivering för henne. Om det går bra och Troja tycker det är roligt ska jag nog visa Jenny hur man gör.

Av Kattis - 1 augusti 2008 22:12

Tidigare i kväll träffades jag och Anna och Carina med jycks på Knivsta BK för lite träning. Det gick bra för oss allihopa. Carina tränade bla på framåtsändande. Och det gick jätte bra! Roligt. Hon kämpar på som bara den med det momentet. Jag tror att det kommer gå hur bra som helst på tävlingen. Anna skulle visa sina problem. Busy blir sned tydligen när hon ska sitta upp/ner efter ställande och läggande. Men alltså...hallå? Vart då? Det var bara hur snyggt som helst. Sen gav Carina bra tips till Anna vad gäller starter i fotgåendet. Så de fick till det mycket bra! Imponerande. Jag och Nemo tränade lite vi med. Bla på fjärren. Tyvärr började vårat tränande med plötslig minnesförlust då jag inte kunde minnas hur jag skulle träna och sen var det nog lite brist på fika i magen..... Sen Nemo, Busy bus löpte så han var lite nosig... Men det löste sig snart. Fjärren gick bra. Men efter bara en kort stund blidde Nemo gossen bamse slut i huvudet. Då började han backa jätte fort bakåt istället....funkar ju det me'! Vi gjorde även några inkallanden med ställande och framförgåenden. Han går helt sjukt bra. Kan ställa honom och han behåller riktningen. Känns så bra!


Wilma tränade också. Inkallande med ställande, hopp, och lite kryp runt matte. Hon kan krypa väldigt bra. Men inte brevid mig, har iof inte lagt ner så mycket krut på det! Mattes duktiga tjej.


Nu på kvällen kom syrran med familj förbi. Jätte roligt. Vi snicksnackade om ditt å datt. Vi ska träffas i morrn. Motion och god mat står på schemat!  Nu är jag slut. Nemo är mest slut. Han spårade ju också i morse. Natti =)

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards