Alla inlägg under augusti 2008

Av Kattis - 12 augusti 2008 06:09

Jaha då var det tisdag. Ska snart åka till jobbet. Det blev en kortare promenad nu på morgonen. Jag är så trött så jag vet inte vad! Nu kom jag på vad jag drömde inatt! Att jag råkade av misstag parkera bilen i ett dike! Alla andra parkerade sina bilar i diket, så då tänkte jag att jag också skulle göra det. Problemet visade sig bara vara att min bil var mycket bredare än alla andras. Så det blev helt sönder repad. Ja viket läskig dröm. Min nya fina bil! Nu måste jag göra oss klara för färd till arbetet! Tjing alla glada!

Av Kattis - 11 augusti 2008 21:15

Nu på kvällen fick vi besök. En bekant till oss kom förbi en stund. Ett minst sagt intressant besök... Nemo blev så in i vassen glad att han nästan kröp ur skinnet. Hundarna fick varsitt ben! Mmmm vilken toppen kväll tyckte särskilt Wilma. Hon gluffsade som om hon aldrig ätit förr. Vi pratade en lång stund och Nemo åt nästan upp hela sitt stora ben. Han är nog lagom fin i magen i morrn =) Nää nu ska vi snart sova! Natti natti!!!

Av Kattis - 11 augusti 2008 21:11

Nemo kan balansera på en pall. Han kan också sitta stå och ligga på den. Han är jätte duktig! Han tycker själv att han är bäst!

Av Kattis - 11 augusti 2008 18:14

Fick till två riktigt bra ställanden med Nemo. Så roligt! Passade på att ställa ut koner vid kanten så där som det är på tävling. Han kan ju tycka att det är lite spännande. Det funkade bra. Två bra ställanden och sen en rak inkallning där han fick hämta karamellen efteråt. Funkade super idag! Gjorde två rutor också. På långt avstånd. Gick även det över förväntan bra. Wilma fick vara inne så länge. Hon satt och skällde vid dörren den lilla loppan! Och sen när jag tog ut henne för att träna lite med båda två kom jag på att jag förstör verkligen för mig själv. Medans jag lägger henne plats så tränar jag ju med Nemo sen byter jag av. Men Wilma ligger sällan kvar.... Börjar jag göra andra saker då liksom glömmer hon.... Vilket resulterar i att jag går fram och blir irriterad på henne. En ful ovana....som gör att Nemo blir helt ur gängorna. Låter som om jag blir jätte dum men inte då...Har inte tänkt på det förr. Men idag var det så tydligt, helt uppenbart att det blir snurrigt och svårt för honom. Jag måste tänka mig för. Kan ju faktiskt binda upp henne i stället för att bråka så att det stör honom. Inte trodde jag att det störde honom, men det gör det verkligen. Sen blir det ju så att jag inte kan fokusera helt på honom eftersom jag måste ha koll på henne....aahh....helt snurrigt faktiskt!!! Alltid lär man sig nå't nytt....synd att det tar sån tid bara. Nu får det vara färdig tränat för idag. Bara promenixen kvar........

Av Kattis - 11 augusti 2008 16:12

Ja det är de. Inte för att jag ogillar mitt jobb men jag vill ju helst att det ska vara helg. Sen är jag i obalans......jag och tidiga morgnar går inte så bra ihop efter semestern. Att gå upp före fem är ingen hit kan jag säga....Är så trött. Men det botar jag med extra mycket kaffe =) Slutade lite tidigare idag. Åkte förbi favvo affären och pratade med Mia en sväng. Hon har ju tävlat i helgen. Vi ska försöka anmäla till samma tävling framöver. Hon missade uppflyttning med två fjuttiga ynka poäng.... Men man blir troligtvis bortlottad från resten me'. Vi får se. Jag köpte lite onödiga grejjor där. Ville handla mer men jag behövde just ingenting. Har ju beställt lite saker på nätet med. En ny spårlina och ett nytt tjänstetecken. Jag vet, helt onödigt, men det kan ju "vara bra att ha". Dessutom är hans på tok förstort ju. Bra anledning till ett nytt kanske? Bokade en timme med Mia nästa vecka, då ska vi träna lydnad. Spåra kan jag göra andå. Just nu är prio ett just lydnads träningen. Jag hoppas Veronica och Visa har möjlighet att vara med då också, känns som evigheter sen vi tränade tillsammans sist! Sen stannand jag till på  Arken också. Köpte bajs påsar och en pipis. "Bra att ha....." ni vet.... Pratade en stund med Ida också. Hon jobbade idag.


Nu ska jag laga mat en stund. Wilma och Nemo tuggar för fullt på sina ben de fått idag....

Av Kattis - 10 augusti 2008 20:29

Hade nästan glömt bort att jag och Nemo ska gå på sök kurs senare i höst! Det ska bli jätte roligt. Det är så roligt att lära sig nya saker som man ju alltid gör inom hunderiet! Tjohoooo!!!

Av Kattis - 10 augusti 2008 20:11

Nu har vi ätit mat från Java. Mmmm det var gott som bara den. Det var vi värda idag. Inget bra ur vikt synpunkt bara. Men jag har ju lyckats gå ner lite igen efter att jag tyvärr gått upp lite....fatta nån det där? Så då tyckte jag att det var ok att äta lite kina mat. Nu ska vi inte göra något mer idag. Slappa. Glo på tv:n. OS kanske? Helst inte för min del men är det inget annat så ok då. Missade att fota nu på kvällen, typiskt mig. Nemo och Diezel lekte som sjutton. Han är så söt den lille gossen. Och han har växt på sig och blivit en ranglig unghund. Och det är så roligt att titta på dem när de får såna där tok ryck och bara springer runt och har roligt. Han och Nemo racade på gräsmattan en stund innan de åkte hem. Det är alltid så roligt att träffa Stefan och Jenny! Längtar redan till nästa helg.....

Ha det gött!

Av Kattis - 10 augusti 2008 16:51

Nu på eftermiddagen fick vi besök av Jenny och hennes hundar. Vi gegav oss ut i skogen. Där gjorde vi två korridorer för uppletande. Sen gjorde vi även två små korta spår till Diezel. Nemo fick gå först. Han var lite snurrig med gick ut på djupet på en gång, viket jag är nöjd med eftersom han har lite svårt för det ibland. Wilma gick också bra men hon struntade i att hon skull gå rakt, men vad gör det. Mest imponerad var jag av Troja idag. Jag visade Jenny hur jag hade gjort sist när vi tränade detta då jag var hundvakt för en vecka sedan. Troja älskar att leta saker. Hon var lite tveksam till en början men letar jätte bra och kommer in som en kanon kula i full fart. Jätte roligt! Och jag blev så glad att det nästan kom en tår i ögat. Sen var det dags för Diezels spår. Han är ganska blyg av sig. Han har ju aldrig spårat förr. Han spårade jätte nra. Kom av sig lite då och då men hittade sluten där roliga saker fanns. Nästa helg ska vi fortsätta träna uppletande och spår. I det ena av Diezels lilla spår trampade Jenny nästan på en orm. En huggorm! Jenny blev ganska rädd. Men jag tänkte att det var ju bara att fortsätta när Diezel var inne i sitt spårande och var så duktig. Jenny stod stel som en pinne och var nog ganska rädd. Jag förstår henne..


Sen avslutar jag detta inlägg med att GRATULERA CARINA & TONIC som tävlade på Knivsta BK och blev godkända i högre spår. Så nära uppflyttning! De är så duktiga. Nästa gång kommer de att fixa det! Hejja Hejja Hejja!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards