Alla inlägg under augusti 2008

Av Kattis - 10 augusti 2008 10:49

Igår var ju jag på 40 års fest. Ahhh vilken fest alltså! Det var så jädrans roligt och bara en massa roliga och intressanta människor. Kände inte en kotte för övrigt... Det var frågesport av olika slag och fantastiskt god mat. Kaffe och tårta. Madde bor jätte fint och hon är nog en av de roligaste människorna jag känner. När hon berättade om första gången hon och Magnus träffades skrattade jag hejdlöst så tårarna rann. Gud vad jag älskar människor som bjuder så på sig själva!! Ja det var en höjdare att gå på hennes fest! Hämtade och skjutsade hem mina jobbar kompisar. De blev alla tre lite runda under fötterna. Och då är man glad att man inte har druckit.....gissar att någon har lite ont i huvudet idag. Nu ska jag städa och duscha och sen ska jag ringa och störa brorsan och Jenny.

Väntar på samtal från Carina, är ju såååå nyfiken på hur det har gått! Heja heja hejaaaaa!!!!!!!!!

Av Kattis - 9 augusti 2008 12:18

Hinner inte med något uppletande idag. Jag får alltid sån't dåligt samvete när jag ska lämna dem. Blää det är det värsta jag vet... Trots att jag bara är borta några timmar och trots att husse kommer hem så de behöver inte ens vara själva. Ändå.... Det är som min moster Eva uttryckte det så bra att det blir som "ett gift", att hålla på med hästar eller hundar eller nå't man brinner för. Och det är helt sant. Nu ska jag börja göra mig iordning inför kvällen. Gud vad bra att jag ska vara nykter idag. Då mår jag bra i morgon och jag minns allt och jag kan köra bil! Ha det gött!

Av Kattis - 9 augusti 2008 09:28

...............................ute idag. Jätte härligt. Vi har varit ut på en promenad. Den skulle bli sisådär halvlång men den blev jättelång. Men det är bara roligt. Nu är vi trötta. Senare ska jag hinna med lite uppletande. Måste ligga i lite med träningen. Mia tävlar idag. Vi tror det kommer gå jätte bra för henne, vi hoppas det! I morgon ska Carina tävla. Det kommer gå jätte bra. De är så otroligt duktiga, men hon är inte riktigt medveten om det själv =) Jag blir bara bortlottad från lägre spåren. Trist. I värsta fall är det ju bara att skita i det. Men jag ska inte ge upp. Känner att jag VILL TÄVLA bara. Få den biten avklarad. Men inte då, ska det va ska det va svårt....

Nu är det dags för frukost. Ha en fortsatt bra lördag!

Av Kattis - 8 augusti 2008 21:17

Party outfiten är klar! Det blir bra. Just nu sitter jag och väntar på att håret ska bli klart. Jag tonar det själv nämligen. Är ju så satans gråhårig. Sen är det så slitet av solen. Visst låter det som om jag ser för taskig ut? Ja, det gör jag också. Men jag brukar le och se glad ut ändå! Med lite toning och platt tången ordnar det sig med barret! I vanliga fall brukar ju Tobbe hjälpa mig men idag hade han inte tid, antagligen ville han inte heller. Så jag började själv. Men sen kom han in och då fick han hjälpa mig lite ändå. Han är så rar mitt hjärta! Har hunnit städa lite. tvätta. Blev bjuden på kräftskiva också. Attans vad skoj. Minns inte vilket datum det var men det blir nog bra. Har minne som en fisk pinne. Senil? Alzheimer light?


I morgon ska jag hinna med allting före klockan tre har jag tänkt. Hur sjutton ska det gå till. Ja strunt samma. Jädrans måste skölja håret nu!

Av Kattis - 8 augusti 2008 16:57

Börjar få panik nu, vad ska jag ha på mig i morrn?  Sen ska jag hämta upp folk på vägen till festen, tänk om jag inte hittar? Ja tänk ett sån't nerv vrak jag är!! Just nu sitter jag här trots att jag nästan lider av lite lätt stress. Det ska bli jätte roligt att gå på party i morgon. Jag har ju inte varit fylle chaffis nån gång heller. Det kanske e kul? Nää troligtvis inte..... Jo jag har visst det varit chaffis åt fyllon.... det var inte kul! En viss kille mådde ju jätte dåligt efter ett tag....Håkan heter han visst.... Det kanske var bra att ta körkort när jag var 28 och inte 18?? Tänk att jag hela mitt liv varit sen med allt. Är kanske lite bakom? Jag bara surrar en massa. Hundarna och jag ska ta en promenix senare. Hoppas vi slipper regnet. Nemo har för tillfället blandat ihop skall, backa och ligg. Tror ärligt talat att det beror på tränings iver, det är bra det. Då blir nästa tränings pass ett bra tränings pass....Nu ska jag tänka ut något att spisa till kvällen. Nä först ska vi åka till stan....får tänka på vägen. Ha det bra så länge....

Av Kattis - 8 augusti 2008 07:23

Och vi är sena som sjutton! Det är blött väder idag. Wilma ville inte gå ut i morse. tänkte lämna henne hemma. Men då minsann kom hon struttandes i hallen och skulle absolut hänga med. Lilla sötnosen! I morgon ska jag på fest. Ska bli super kul. Jag ska vara nykter och köra. Det är tur man får gå på fest ibland, det livar upp. Nu ska vi åka till jobbet..Ha en fortsatt bra dag!

Av Kattis - 7 augusti 2008 19:42

...........är det just nu programmet "Hitta Hem". Oj oj oj vad det är sorgligt. Tänk så många djur som far illa. Snyft.... Tog lite kort när vi var ut nyss. På hundarna. Vi träffade på en Amstaff också, har inte sett den förr, undrar om den bor här i krokarna? Måste börja springa igen det var länge sen nu. Jag är super trött idag. Nu ska vi glo på tv:n resten av kvällen.


Nedan bilder på två som har det väldigt bra.........eller nja....inte Wilma enligt henne själv. Hon får på tok för lite mat varje dag, därav "dvärgväxten"!

Av Kattis - 7 augusti 2008 16:23

Ska på fest på lördag.....och jag har inget att ha på mig....Typiskt!! Så trist! Har varit både kors och tvärs och överallt här i krokarna. Men ingen klädaffär har nån liten klädtrasa till stackars mig! Måste fortsätta klädjakten i morrn. Pust och stånk...... Åkte lite tidigare från jobbet idag. Idag regnar det ju. Det blir troligvis mest promenad med jycksen. Inget tränande alltså. Ska ta det lungt ett tag nu... Hej så länge!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards